Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

(UPDATE) Impact intre un autoturism si un autocar. S-a activat codul rosu pe drumul dintre Lugoj si Deva

12 Martie 2019

Accident grav pe drumul dintre Lugoj si Deva. Un autocar si un autoturism s-au ciocnit in apropierea localitatii Traian Vuia.

Cuptorul cu lemne

Primele informatii oferite pentru Lugoj Info.ro de mai multi soferi aflati in trafic releva ca accidentul a avut loc la intersectia cu satul Sudrias. Acolo, un autocar a lovit in plin un autoturism. Martorii sustin ca impactul a fost deosebit de violent, autoturismul transformandu-se intr-un morman de fiare. Oamenii spun ca o persoana este decedata iar altele au fost transportate de urgenta la spitalele din Lugoj si Faget.  

UPDATE: Din primele cercetari facute de politisti rezulta faptul ca soferul autoturismului, dintr-un motiv necunoscut a patruns pe contrasens si a fost lovit de autocar. Desi initial apelul la 112 anunta victime multiple, codul rosu a fost retras. In urma impactului, doua femei din autocar au ajuns la spital, iar barbatul, soferul autoturismului, a murit pe loc. Politistii urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs accidentul. Soferul decedat este din localitatea Rachita.