GYM PELE

Se vorbeste din nou de inlaturarea lui Boldea. Balint si Galescu, oamenii din esalonul doi care au mari sanse sa preia filiala

29 Mai 2019
Lugoj Info.ro -Balint si Galescu, oamenii din esalonul doi care au mari sanse sa preia filiala

Social-democratii nu se impaca cu ideea ca au obtinut doar putin peste 15% din numarul voturilor exprimate si sunt din ce in ca mai nemultumiti de prestatia pe care Boldea o are la Lugoj.

service-lugoj

Desi oficial niciunul dintre membrii PSD Lugoj nu a iesit public sa spuna ceva despre schimbarea din functia de presedinte a lui Boldea, social-democratii au avut parte de o serie de reprosuri de la lugojeni. Primarul in functie e clar depasit de situatie si simte ca i se pregateste debarcarea, insa se gandeste sa fie cu un pas inaintea colegilor care vor sa il trimita sa aiba grija de nepoti. Boldea vorbeste deja de o retragere din functia de presedinte al PSD Lugoj, dar si de vicepresedinte al PSD Timis si incearca sa gaseasca intelegere la Calin Dobra pentru ca cineva din anturajul sau sa il urmeze in prima functie a filialei. Asta ar fi una dintre conditiile impuse de Boldea pentru a lasa locul altcuiva si chiar sa ii transfere o parte din putere. Apropiati ai primarului sustin ca Boldea are doua propuneri si anume Petrica Balint si Cristian Galescu. In primul caz, lucrurile sunt cat se poate de complicate, sustin sursele Lugoj Info. Balint ar trebui sa lase postul de la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor, lucru deloc convenabil pentru el, iar o alta problema ridicata este ca Balint nu e un om pe care Boldea sa il poata manipula usor. Din pacate, Balint nu se bucura nici de sustinerea mai multor membri, insa are priza la consilierii PSD din Consiliul Local care par a aproba, cel putin deocamdata, aceasta propunere a lui Boldea. In ceea ce il priveste pe Galescu, acesta are sustinerea lui Dobra, care pana la urma ramane sa aiba un cuvant greu de spus in luarea unei decizii la nivel local. Considerat doar o marioneta a lui Boldea, Galescu este vazut de cei mai multi membri incapabil sa resusciteze organizatia aflata in deriva. Galescu s-a remarcat numai prin contractele din bani publici pe care firma controlata de el le-a obtinut de la stat odata ce a ajuns viceprimar. Galescu, care este la al patrulea an ca viceprimar a lui Boldea, ar fi mai usor de manipulat si este considerat soldatelul umil ce poate executa toate ordinele actualului presedinte al filialei lugojene. Asadar, ramane de vazut daca Boldea va accepta macar de ochii lugojenilor una dintre variante si va alege sa conduca PSD din umbra, sau nu va renunta la functie si va juca totul pana va ingropa de tot PSD Lugoj. Luna viitoare PSD Lugoj ar trebui sa organizeze alegeri pentru cele mai importante functii din partid.