Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Intalnire intre presedintii de asociatii de proprietari din Lugoj si politisti. Ce le-au transmis oamenii legii

20 August 2019
Lugoj Info.ro -Intalnire intre presedintii de asociatii de proprietari din Lugoj si politisti foto : IPJ Timis

Politistii din cadrul Biroului Analiza si Prevenire a Criminalitatii Timis desfasoara în continuare actiuni de prevenire, abordand diverse probleme cu care societatea se confrunta.

Respect pt lugojeni

La sediul Politiei Municipiului Lugoj a avut loc o întalnire a politistilor de proximitate din subunitate si cei din cadrul BAPC Timis, cu 10 presedinti ai Asociatiilor de Proprietari din Lugoj. “La aceasta întalnire au fost analizate furturile din locuinta, comise pe raza municipiului Lugoj, modurile de operare ale infractorilor, precum si modalitatile de protectie a proprietarilor de locuinte pentru a nu deveni victimele acestor genuri de fapte. Politistii au recomandat ca proprietarii sa acorde o atentie deosebita acestui fenomen, astfel încat sa asigure o supraveghere permanenta a locuintelor prin intermediul sistemelor tehnice de supraveghere, prin modernizarea sistemelor de închidere a usilor cat si asigurarea unei protectii corespunzatoare a ferestrelor. De asemenea, politistii atrag atentia cetatenilor sa nu ignore persoanele suspecte, care încearca sa patrunda în scara blocurilor, invocand diverse motive”, a anuntat IPJ Timis.

La finalul întalnirii, au fost distribuite 1200 de pliante, urmand a fi împartite locuitorilor de catre presedintii Asociatiilor de Proprietari.