GYM PELE

Cei mai prosti hoti sunt din Lugoj. Doi infractori au vandut imaginile in care erau surprinsi furand dintr-o societate comerciala din Lugoj

26 August 2019
Lugoj Info.ro -Doi infractori au vandut imaginile in care erau surprinsi furand

Doi tineri din Lugoj au fost arestati la sfarsitul saptamanii trecute dupa ce politistii au strans suficiente probe ca ei sunt autorii unui furt in cartierul Tesatori.

service-lugoj

Indivizii, cunoscuti de politisti ca se ocupa cu furturi, au patruns in curtea societatii si au dat atacul la unul dintre imobilele aflate in constructie. Dupa ce au luat mai multe scule, acestia au disparut. Revenind in zona dupa cateva zile pentru a vedea daca cineva si-a dat seama de disparitia lucrurilor, hotii au observat sistemul de supraveghere, astfel ca s-au gandit ca mai pot da o lovitura si pot face din nou rost de bani. Lugojenii au asteptat cateva ore si au intrat iarasi in imobil sustragand unitatea pe care erau stocate imaginile de pe camerele de supraveghere. Hotii au vandut unitatea care, culmea, continea si imaginile in care sunt filmati cand fura sculele si o schela. Politistii le-au luat urma celor doi si intr-un final au ajuns si la cel care a cumparat DVR-ul. In baza probelor, oamenii legii si procurorul de caz au reusit sa ii aresteze pe cei doi pentru 30 de zile. O parte din prejudiciul in valoare de 8.500 de lei a fost recuperat si predat pagubitului.