Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Jandarmii din Lugoj au scapat de individul care i-a facut de rusine. Un an si sase luni de inchisoare pentru barbatul care a patruns fraudulos in sediul Judecatoriei Lugoj sfidand paza

04 Septembrie 2019
Lugoj Info.ro -Jandarmii din Lugoj au scapat de individul care i-a facut de rusine foto : Lugoj Info.ro (ARHIVA)

Barbatul, care in urma cu aproape noua luni a patruns in cladirea Judecatoriei Lugoj fara ca jandarmii care pazeau imobilul sa isi dea seama, a ajuns la puscarie.

Cuptorul cu lemne

Individul, de loc din Suceava, a fost condamnat la un an si sase luni de inchisoare dupa ce a fost gasit vinovat pentru furt. Moldoveanul a fost condamnat de Judecatoria Arad si a fost prins de politisti in urma unei actiuni de depistare si identificare a persoanelor fara adapost, in Parcul George Enescu. Pe numele individului exista un mandat de executare a pedepsei, astfel ca el a fost luat si dus la Penitenciarul Timisoara pentru a-si ispasi pedeapsa. Barbatul care isi facea veacul printre persoanele fara adapost, a ajuns in atentia publica la sfarsitul anului trecut dupa ce a patruns in imobilul unde isi au sediul Parchetul si Judecatoria Lugoj, fara sa fie observat, fiind gasit abia dupa cateva ore in camera de corpuri delicte. Imediat ce a fost descoperit, individul a fost arestat, insa. mai apoi a fost eliberat. Judecatoria Lugoj este pazita zi si noapte de catre jandarmi, dar se pare ca infractorul a ajuns in cladire dupa ce s-a strecurat printr-o gura de aerisire din beci.