Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Au inceput inscrierile la scolile de agenti de politie

16 Septembrie 2019
Lugoj Info.ro -Acum ai sansa sa devii politist ! foto : politiaromana.ro

Daca te-ai hotarat sa fii politist, pana la data de 15 noiembrie 2019, au loc înscrierile candidatilor pentru participarea la concursurile de admitere în scolile de agenti de politie.

Respect pt lugojeni

Poti candida pe cele 765 de locuri (dintre care 22 de locuri speciale pentru rromi si 10 pentru alte minoritati) la Scoala de Agenti de Politie „Vasile Lascar” Campina si pe 162 de locuri (dintre care 3 sunt locuri speciale pentru rromi si 3 pentru minoritati), la Scoala de Agenti de Politie „Septimiu Muresan” Cluj-Napoca.

Pana pe 15 noiembrie 2019, toti cei interesati pot depune dosarul de înscriere la sediul inspectoratelor de politie judetene sau la Politia Capitalei, în functie de resedinta sau domiciliul fiecaruia.

Despre conditiile de recrutare, documentele pe care trebuie sa le contina dosarul, evaluarea performantei fizice, proba de verificare a cunostintelor si despre alte neclaritati privitoare la admiterea în scolile de agenti de politie, gasesti pe site-ul Politiei Romane, la sectiunea cariera – Admitere 2019 si ianuarie 2020 la link-ul:

https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2019-si-ianuarie-2020 .

Concursul de admitere se va desfasura în perioada 10-23 ianuarie 2020.