Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Un muncitor in constructii, goana nebuna prin oras cu masina desi nu avea permis si era baut

14 Octombrie 2019
Lugoj Info.ro -Un muncitor in constructii, goana nebuna prin oras cu masina desi nu avea permis si era baut foto : Lugoj Info.ro (ARHIVA)

Un barbat din judetul Galati s-a ales cu un dosar penal dupa ce a fost prins baut la volan iar politistii au descoperit ca nu detinea nici permis de conducere.

Respect pt lugojeni

Galateanul care lucreaza in constructii pentru o firma, la Boldur s-a urcat la volan intentionand sa ajunga dupa un coleg pe care sa il duca la un hotel din oras. Oamenii legii l-au zarit pe individul de 25 de ani pe strada Episcop Ioan Balan si l-au tras pe dreapta pentru a-l lua la intrebari, dupa ce au observat masina circuland cu viteza. Barbatul aflat la volan mirosea a alcool, astfel ca politistii i-au cerut sa sufle in etilotest. Aparatul a indicat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar in urma verificarilor s-a stabilit ca individul nu figura in baza de date ca fiind posesor al unui permis de conducere. Barbatul a fost dus la audieri si urmeaza sa fie cercetat in stare de libertate.