GYM PELE

Un muncitor in constructii, goana nebuna prin oras cu masina desi nu avea permis si era baut

14 Octombrie 2019
Lugoj Info.ro -Un muncitor in constructii, goana nebuna prin oras cu masina desi nu avea permis si era baut foto : Lugoj Info.ro (ARHIVA)

Un barbat din judetul Galati s-a ales cu un dosar penal dupa ce a fost prins baut la volan iar politistii au descoperit ca nu detinea nici permis de conducere.

service-lugoj

Galateanul care lucreaza in constructii pentru o firma, la Boldur s-a urcat la volan intentionand sa ajunga dupa un coleg pe care sa il duca la un hotel din oras. Oamenii legii l-au zarit pe individul de 25 de ani pe strada Episcop Ioan Balan si l-au tras pe dreapta pentru a-l lua la intrebari, dupa ce au observat masina circuland cu viteza. Barbatul aflat la volan mirosea a alcool, astfel ca politistii i-au cerut sa sufle in etilotest. Aparatul a indicat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar in urma verificarilor s-a stabilit ca individul nu figura in baza de date ca fiind posesor al unui permis de conducere. Barbatul a fost dus la audieri si urmeaza sa fie cercetat in stare de libertate.