GYM PELE

Verificari la sange. Mai multe firme din Lugoj urmeaza sa fie controlate

21 Noiembrie 2019
Lugoj Info.ro - Mai multe firme din Lugoj urmeaza sa fie controlate foto : Lugoj Info.ro (ARHIVA)

Nenorocirea de la Timisoara, in urma careia au murit trei persoane dupa ce s-ar fi intoxicat cu o substanta folosita pentru deratizare, a facut ca autoritatile sa ia o serie de masuri.

Ministerul Sanatatii, Ministerul Administratiei si Internelor si Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor au semnat un Protocol de colaborare pentru desfasurarea unei actiuni de control la prestatorii de servicii pentru deratizare, dezinfectie si dezinsectie, dar si la distribuitorii de produse utilizate pentru realizarea unei astfel de actiuni. In cadrul acestor operatiuni sunt vizate si mai multe firme din Lugoj. Actiunea de control va demara vineri si se va incheia  pana în data de 31 decembrie 2019.
„Echipe mixte formate din reprezentanti ai directiilor de sanatate publica, inspectori ai directiilor sanitar-veterinare si pentru siguranta alimentelor, dar si personal al Politiei Romane vor verifica documentele privind înfiintarea si functionarea prestatorilor de servicii, documentele privind instituirea si atestarea personalului care îsi desfasoara activitatea în aceste societati comerciale. De asemenea, se va verifica conformitatea produselor folosite în cadrul operatiunilor, conformitatea produselor detinute la data controlului, precum si orice alte documente sau aspecte relevante în timpul controlului”, a anuntat Ministerul Sanatatii.