Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Mitingul anti-pacanele a esuat. De ce au plecat dezamagiti unii dintre lugojenii care au vrut sa participe la manifestare

14 Decembrie 2019
Lugoj Info.ro -Mitingul anti-pacanele a esuat foto : Facebook.com

Cum era de asteptat, mitingul “impotriva salilor de jocuri din preajma scolilor” organizat de Danut Szentpeteri, a esuat.

Respect pt lugojeni

La ora la care era programat mitingul, s-au adunat aproximativ 20 de oameni desi initiatorul asa-zisului protest se lauda ca mizeaza pe participarea in strada a 500-1000 de persoane. Avand in vedere ca organizatorul a inaintat o astfel de estimare, mai multi politisti, jandarmi si politisti locali au fost trimisi in zona pentru a supraveghea ordinea si linistea publica. Probabil numarul celor prezenti ar fi fost mai mare, insa o parte dintre lugojeni au renuntat sa participe la miting dupa ce au observat ca organizatorul a dat dovada de o crasa lipsa de bun simt si a urcat un microbuz cu remorca pe platoul din fata casei de cultura a sindicatelor, oamenii considerand ca gestul e unul sfidator la adresa lugojenilor, astfel ca, scarbiti de ce au vazut, au plecat acasa. Controversatul personaj care a organizat manifestarea, membru UDMR, este cunoscut pentru faptul ca isi permite sa isi parcheze si masina personala pe unde apuca, sfidand legea. In urma cu doar cateva saptamani, masina lui Szentpeteri era fotografiata parcata intr-un loc interzis, in apropierea unei cafenele. Cu toate ca mitingul a fost un dezastru, subiectul salilor de jocuri de noroc ramane o problema pentru oras, iar aceasta poate fi rezolvata doar daca fortele politice ajung la un consens cu PSD, ultimii opunandu-se unei initiative locale care sa urmeze exemplul unor orase care au decis ca astfel de sali sa dispara din centrul urban.