Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Exclud orice discutie de unificare a dreptei. Membrii organizatiei PMP Lugoj par sa nu mai fie atat de siguri ca Boldea trebuie schimbat

13 Februarie 2020
Lugoj Info.ro -. Membrii organizatiei PMP Lugoj par sa nu mai fie atat de siguri ca Boldea trebuie schimbat

PMP continua sa aiba o atitudine ostila cand vine vorba de o constructie politica care sa duca la schimbarea actualei administratii condusa de Francisc Boldea.

Intr-o declaratie data Lugoj Info.ro, seful PMP Timis, Cornel Sanmartinean, sustine ca “exclude din start” orice discutie despre coagularea unei forte de dreapta care sa se lupte cu PSD la Lugoj. Pozitia sefului PMP este una de neinteles in conditiile in care lugojenii sunt tot mai nemultumiti de administratia condusa de Francisc Boldea iar inca patru ani cu PSD ar fi o adevarata catastrofa. Decizia PMP de a nu sta la discutii cu niciunul dintre partidele de dreapta din Lugoj este insa de inteles in conditile in care partidul lui Traian Basescu a fost in ultimii ani un aliat fidel al PSD, cel putin la nivel judetean. Avand in vedere declaratia data de Sanmartinean este cat se poate de limpede ca lucrurile nu s-au schimbat, iar cei din PMP Timis pun interesele lor deasupra interesului cetatenilor Lugojului. Va reamintim ca datorita unor astfel de decizii luate de PMP Timis, PSD si-a asigurat sefia Consiliului Judetean Timis in urma alegerilor locale din 2016. Din pacate, apropierea PMP Lugoj fata de PSD a inceput sa fie tot mai evidenta in ultimele luni, semn ca Boldea se bucura de o simpatie din partea unora dintre liderii formatiunii politice iar o fractionare a dreptei i-ar conveni de minune septuagenarului aflat la conducerea administratiei locale. Deocamdata, cei din PMP Lugoj nu au anuntat public vreo decizie, insa este clar ca ce stabilesc sefii PMP Timis se aplica fara discutii in filiala lugojeana. In ultimii ani, Sanmartinean a schimbat pe banda rulanta sefii filialei locale demonstrand ca cine nu se aliniaza directiei impuse de la Timisoara, zboara din partid.