Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Apel la calm. Cazurile 85 si 86 de infectie cu coronavirus nu au avut contact cu alte persoane si nu prea au legatura cu Lugojul

13 Martie 2020
Lugoj Info.ro -Cazurile 85 si 86 de infectie cu coronavirus nu au avut contact cu alte persoane si nu prea au legatura cu Lugojul foto : Lugoj Info (ARHIVA)

Populatia orasului nu ar trebui sa isi faca griji dupa ce testele a doi suspecti de coronavirus au iesit pozitive.

Sursele Lugoj Info.ro sustin ca cele doua persoane, o femeie de 33 de ani, venita din Italia in 11.03 si confirmata pozitiv pe 13.03 si un barbat venit din Italia pe 11.03, nu au avut contact cu lugojenii. Aceleasi surse sustin ca cele doua persoane s-au aflat in carantina pe raza unei localitati din zona Lugoj si nu in centrul de la Lugoj, insa au fost atribuite la nivel national sub observatie in zona de competenta a ISU Timis-Lugoj. Cele doua persoane au fost extrase din carantina si transportate la spitalul de boli infectioase din Timisoara in conditii de maxima siguranta. Va reamintim ca joi seara toate persoanele carantinate au fost relocate de la centrul din Lugoj dupa ce autoritatile au ajuns la concluzia ca nu sunt intrunite conditii elementare de gazduire a unor persoane carantinate.