vineri, 29 martie 2024
8.9 C
Lugoj
spot_img

Politistii si jandarmii sunt pregatiti! Cel mai probabil nu vor exista puncte fixe de control, dar toate masinile si trecatorii vor fi opriti de patrulele mixte

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Documentul facut public inca de sambata prevede urmatoarele:

Art. 5. – (1) În intervalul orar 22,00-6,00, circulatia persoanelor în afara locuintei/gospodariei este permisa numai pentru motivele prevazute la art. 4.
(2) Pentru verificarea motivului deplasarii în interes profesional, persoanele sunt obligate sa prezinte, la cererea personalului autoritatilor abilitate, legitimatia de serviciu, adeverinta eliberata de angajator sau o declaratie pe propria raspundere.
(3) Pentru verificarea motivului deplasarii în interes personal, persoanele sunt obligate sa prezinte, la cererea personalului autoritatilor abilitate, o declaratie pe propria raspundere, completata în prealabil.
(4) Declaratia pe propria raspundere trebuie sa cuprinda numele si prenumele, data nasterii, adresa locuintei/gospodariei/locului activitatii profesionale, motivul deplasarii, data completarii si semnatura.
(5) Fac exceptie de la aceste prevederi personalul din cadrul Administratiei Prezidentiale, Parlamentului Romaniei, Guvernului Romaniei, Ministerului Public, institutiilor sistemului national de aparare, ordine publica si securitate nationala, corpului diplomatic si personalul care asigura serviciile de utilitate publica.
(6) Masura se aplica începand cu data de 23 martie 2020, ora 22,00, ora Romaniei.

Reprezentanti ai politiei au declarat pentru Lugoj Info.ro ca toate fortele de ordine au fost instiintate de modul in care vor face verificarile iar oamenii legii sunt pregatiti. Cel mai probabil controalele nu vor fi facute in puncte fixe de control, iar persoanele aflate pe strazi dupa ora 22 vor fi legitimate de catre politistii si jandarmii aflati in patrulare pe strazi. Institutiile publice au facut publice modelele de declaratii care se pot printa, insa documentele pot fi prezentate si in format olograf.

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII