Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Garnituri tot mai multe, in gara din Lugoj. CFR Calatori a pus in circulatie zeci de trenuri si a instituit o serie de reguli

01 Iunie 2020
Lugoj Info.ro -CFR Calatori a pus in circulatie zeci de trenuri si a instituit o serie de reguli

CFR Calatori continua procesul de repunere în circulatie a trenurilor care au fost temporar suspendate începand cu lunile martie si aprilie 2020, în corelatie cu masurile de prevenire si control a virusului SARS-CoV-2, emise de autoritati. 

Primele trenuri au fost repuse în circulatie, gradual, odata cu iesirea din starea de urgenta si continua in  perioada urmatoare, anunta CFR Calatori intr-un comunicat remis Lugoj Info.ro.

LISTA TRENURI PUSE IN CIRCULATIE INCEPAND CU 1 IUNIE

Lista trenuri Interregio

Lista trenuri Regio

Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport, inclusiv a persoanelor care au abonamente si autorizatii, si pentru a ne putea astfel dimensiona cat mai bine capacitatea trenurilor la numarul de locuri solicitat, se recomanda tuturor calatorilor cumpararea biletelor din timp. Începand cu data de 3 iunie 2020, cumpararea cu anticipatie a biletelor înainte de plecare, creste de la 10 la 20 de zile. Se recomanda cumpararea ONLINE a biletelor de tren pentru a evita aglomeratia la ghisee/casele de bilete si manipularea banilor în numerar. La ghiseu, este indicata efectuarea platii cu card bancar sau telefon, în punctele de vanzare unde este posibil acest lucru.

CFR Calatori recomanda pasagerilor sa nu aleaga doar trenurile de la orele de varf, avand în vedere ca majoritatea companiilor/institutiilor au introdus programul decalat pentru angajati.

Din data de 3 iunie, CFR Calatori va permite familiilor, persoanelor care locuiesc/lucreaza împreuna sa ocupe locuri alaturate. Persoanele care nu fac parte din aceste categorii, vor cumpara locuri distantate.

Masca de protectie la bordul trenurilor CFR Calatori este obligatorie pe toata durata calatoriei. Pentru protectia dumneavoastra, a celorlalti calatori si a personalului nostru, sunteti rugati sa purtati corect masca, astfel încat sa va acopere gura si nasul.

CFR Calatori precizeaza ca este pregatita tehnic sa repuna în circulatie trenurile si în trafic international. Operationalizarea acestei decizii este conditionata de obtinerea acordului administratiilor feroviare europene partenere.

Persoanele care calatoresc cu trenul, trebuie sa respecte regulile de comportament si igiena impuse de Ministerul Sanatatii, si este important sa aiba în vedere regulile si recomandarile noastre de calatorie pentru a le putea asigura un transport în conditii de siguranta.