Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Gigi Cernea spera la reconstructia bazei. Zeci de telefoane de sustinere din toate colturile lumii, pentru renasterea bazei Phoenix

22 Iunie 2020
Lugoj Info.ro -Gigi Cernea spera la reconstructia bazei foto : Lugoj Info.ro

Baza sportiva de pe insula Cotu Mic a fost distrusa aproape in totalitate in urma inundatiilor de la sfarsitul saptamanii trecute.

Daca cladirile au ramas in picioare, tone de balast, mal si copaci au invadat oaza de verdeata intretinuta cu sfintenie pana in urma cu cateva zile de Gigi Cernea. Omul care a facut rai dintr-o parte a insulei, se vede acum nevoit sa o ia de la capat cu reamenajarea bazei in care a pus atata suflet. Intr-o postare pe Facebook, Gigi Cernea sustine ca va mai incerca o data sa refaca baza sustinut fiind de zeci de oameni care si-au petrecut chiar si cateva minute de relaxare pe terenurile de tenis ale insulei. Desi era de asteptat ca primarul sa ia atitudine, Boldea nu a anuntat deocamdata sa ofere vreun sprijin pentru insula, desi terenul apartine Consiliului Local si intre Cernea si Consiliul Local exista un contract de asociere. Nici Calin Dobra, presedintele Consiliului Judetean Timis care zilele trecute mima alaturi de viceprimarul Galescu ca este preocupat de salvarea insulei, nu a anuntat vreun ajutor, cat de mic. Singurul care propune o solutie este Claudiu Buciu precizand ca e momentul ca administratia locala sa intervina si sa investeasca pe insula pentru ca Gigi Cernea sa nu mai fie nevoit sa suporte de unul singur pagubele si sa o ia de la capat de fiecare data. Buciu este convins ca problemele de pe insula sunt acum mult mai mari decat in 2000 si 2005 si Cernea nu se poate descurca fara un sprijin financiar consistent si o investitie masiva, de care sa se bucure din nou toti lugojenii.