INCHIRIERE HALE LUGOJ

Captura impresionanta de tigari, la Lugoj. Peste 25.000 de pachete de tigari de contrabanda, ridicate in urma a doua perchezitii

15 Septembrie 2020
Lugoj Info.ro -Peste 25.000 de pachete de tigari de contrabanda ridicate in urma a doua perchezitii foto : IPJ Timis

Marti dimineata, politistii orasului Faget sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Faget, au efectuat 2 perchezitii domiciliare pe raza municipiului Lugoj la locuintele unor persoane banuite de contrabanda.

Perchezitiile s-au desfasurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Politiei Orasului Faget, în care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda. Activitatile au vizat probarea activitatii infractionale a doua persoane banuite de detinere si comercializare a produselor accizabile pe raza municipiului Lugoj, respectiv tigari nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabanda, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului. Activitatile desfasurate au vizat doi barbati de 23 si 72 de ani din Lugoj, acestia fiind condusi la sediul politiei pentru audieri. În urma perchezitiei, politistii au descoperit 511.300 de tigarete netimbrate, în valoare de aproximativ 384.000, cantitate ce a fost retinuta de Directia Regionala Vamala Timisoara în vederea confiscarii, a anuntat IPJ Timis. Tanarul de 23 de ani a fost retinut pentru 24 de ore si introdus în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J Timis. Perchezitiile au fost realizate de politistii orasului Faget împreuna cu Sectia 10 Rurala Faget, cu sprijinul lucratorilor vamali din cadrul echipelor mobile, al unui echipaj canin specializat în detectarea de tigari si droguri din cadrul Directiei Regionale Vamale Timisoara si al luptatorilor S.A.S din cadrul I.P.J Timis.