GYM PELE

Atac mizerabil! Un apropiat al candidatului USR Lugoj la functia de primar jigneste si ameninta un jurnalist

20 Septembrie 2020
Lugoj Info.ro -Un apropiat al candidatului USR Lugoj la functia de primar jigneste si ameninta un jurnalist foto : Facebook

Gest incalificabil al unui individ despre care exista informatii ca este un apropiat al Danei Tepes, candidata USR la functia de primar.

Individul, care in ultima perioada si-a facut un obicei din a jigni oamenii pe retelele de socializare, a intrecut orice limita a bunului simt sambata seara, cand s-a gandit sa le dea o lectie celor care nu sunt de aceeasi opinie politica cu el. Barbatul, care a fost vazut de lugojeni facand campanie pentru Dana Tepes a scris si postat pe retelele de socializare textul de mai jos, atacandu-l de aceasta data pe jurnalistul Daniel Groza de la Lugojeanul. In ultimele zile, insasi Dana Tepes a avut mai multe iesiri publice agresive pe online, acuzandu-i pe toti cei care si-au anuntat sustinerea pentru un candidat sau altul. Tepes a avut inca din debutul campaniei un ton agresiv certandu-i public pe lugojenii care au indraznit sa puna intrebari cu privire la unele subiecte. Pana la aceasta ora, Daniela Tepes nu a reactionat dupa atacul mizerabil al prietenului ei. Unul dintre liderii USR a avut insa rapid o reactie si s-a delimitat de limbajul suburban al individului din preajma lui Tepes. Daniel Groza, jurnalistul atacat a precizat intr-o postare ca va depune plangere impotriva individului. In urma cu cateva saptamani, un candidat la functia de consilier din partea USR a avut la randul sau o iesire incredibila. La fel ca si acum, Tepes nu a avut nici o reactie.