Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian
Hala lugoj

Atac mizerabil! Un apropiat al candidatului USR Lugoj la functia de primar jigneste si ameninta un jurnalist

20 Septembrie 2020
Lugoj Info.ro -Un apropiat al candidatului USR Lugoj la functia de primar jigneste si ameninta un jurnalist foto : Facebook

Gest incalificabil al unui individ despre care exista informatii ca este un apropiat al Danei Tepes, candidata USR la functia de primar.

Individul, care in ultima perioada si-a facut un obicei din a jigni oamenii pe retelele de socializare, a intrecut orice limita a bunului simt sambata seara, cand s-a gandit sa le dea o lectie celor care nu sunt de aceeasi opinie politica cu el. Barbatul, care a fost vazut de lugojeni facand campanie pentru Dana Tepes a scris si postat pe retelele de socializare textul de mai jos, atacandu-l de aceasta data pe jurnalistul Daniel Groza de la Lugojeanul. In ultimele zile, insasi Dana Tepes a avut mai multe iesiri publice agresive pe online, acuzandu-i pe toti cei care si-au anuntat sustinerea pentru un candidat sau altul. Tepes a avut inca din debutul campaniei un ton agresiv certandu-i public pe lugojenii care au indraznit sa puna intrebari cu privire la unele subiecte. Pana la aceasta ora, Daniela Tepes nu a reactionat dupa atacul mizerabil al prietenului ei. Unul dintre liderii USR a avut insa rapid o reactie si s-a delimitat de limbajul suburban al individului din preajma lui Tepes. Daniel Groza, jurnalistul atacat a precizat intr-o postare ca va depune plangere impotriva individului. In urma cu cateva saptamani, un candidat la functia de consilier din partea USR a avut la randul sau o iesire incredibila. La fel ca si acum, Tepes nu a avut nici o reactie.