Masina ta trebuie sa fie intr-o stare perfecta, indiferent de anotimp. Pregateste-ti masina de iarna, la Ponderal Comert Lugoj

30 Octombrie 2020
Lugoj Info.ro -Pregateste-ti masina de iarna, la Ponderal Comert Lugoj

Ponderal Comert vine in intampinarea soferilor din Lugoj, si nu numai, cu o gama diversificata de servicii destinate pregatirii autoturismelor pentru sezonul rece.

In aceasta perioada, service-ul situat pe strada Comuna din Paris, nr.6, ofera servicii profesionale de diagnoza si reparatii la cele mai avantajoase tarife. “Ponderal Comert ramane cel mai bun amic al soferilor, indiferent de anotimp. Este binecunoscut faptul ca in sezonul rece comenzile unei masini sunt mult mai des utilizate decat intr-un sezon fara gheata sau zapada si atunci oferim posibilitatea clientilor sa scape de griji. Oferim soferilor, GRATUIT, serviciul de verificare antigel, dar si de testare a acumulatorilor. De asemenea, oferim la cele mai mici preturi reparatii la sistemul de directie si distributie, precum si reglarea unghiului de fuga. Acolo unde este cazul, putem oferi consultanta si aducem piese de schimb, in cel mai scurt timp posibil”, a declarat Alin Gruber, managerul Ponderal Comert. Pentru toate serviciile acordate se ofera garantie. Pentru informatii si programari puteti apela 0256352018.