GYM PELE

Spitalul din Lugoj nu are autorizatie la incendiu de peste 20 de ani! Primarul Claudiu Buciu, reactie dupa tragedia de spitalul din Piatra Neamt in care zece persoane au murit

15 Noiembrie 2020
Lugoj Info.ro -Spitalul din Lugoj nu are autorizatie la incendiu de peste 20 de ani !

Primarul municipiului Lugoj, Claudiu Buciu a postat duminica pe retelele de socializare un mesaj in care isi exprima solidaritatea cu familiile celor implicati in tragedia de la spitalul din Piatra Neamt.

Buciu a preluat doar de cateva saptamani administratia orasului si sustine ca spitalul din Lugoj nu are autorizatie la incendiu, de peste 20 de ani. Primarul nu uita sa atraga atentia asupra faptului ca pentru cei care s-au perindat prin functiile vremelnice prioritare au fost montarea de camere video sau zeci de stalpi de iluminat in curtea spitalului. “Spitalul din Lugoj nu mai are autorizatie de securitate la incendiu de peste 20 de ani! A facut cineva, ceva? Au pus camere video peste tot pe unde au putut, au pus becuri in parcul spitalului, ori bariere la poarta de la intrare, insa nimic pentru a crea conditiile legale de siguranta in exploatare. Care era prioritatea?”. In incheierea mesajului, primarul Lugojului anunta verificarea tuturor institutiilor publice si private a caror activitate a fost autorizata de Primaria Lugoj. Vezi mai jos mesajul complet al primarului.

Inca o tragedie Este de neimaginat sa arzi de viu intr-un spital. Iata insa ca nu este imposibil. O Romanie fara...

Publicată de Buciu Alexandru Claudiu pe Sâmbătă, 14 noiembrie 2020