Pregatiti-va calmul si asteptati in coloana. Drumul care leaga Lugojul de Deva intra in reparatii

01 Martie 2021
Lugoj Info.ro -Drumul care leaga Lugojul de Deva intra in reparatii foto : DRDP Timisoara

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara a anuntat ca drumul care leaga Lugojul de Deva intra in reparatii chiar din aceasta saptamana.

Tronsonul vizat de reparatii este cel cuprins intre Margina si Holdea. Avand in vedere ca aceasta bucata de drum este una intens circulata, drumarii fac apel la soferi sa aiba rabdare si multi nervi. “Începand de saptamana aceasta, pe sectorul de drum DN 68A Margina – Holdea vor demara lucrari de anvergura pentru executarea de reparatii la carosabil. Lucrarile constau în înlocuirea structurilor rutiere grav afectate de valorile mari de trafic si de tonaj, prin efectuarea unor sisteme rutiere noi cu îmbracaminte asfaltica. Fiind un sector de drum tranzitat intens, aceste lucrari pot produce un deranj mai mare al traficului, motiv pentru care îndemnam soferii sa utilizeze si rutele ocolitoare, dupa cum urmeaza:

  • A1 Nod rutier Ilia – DN 7 Arad – Nadlac
  • A1 Nod rutier Simeria DN 66 – Hateg – DN 68 Caransebes – DN 6 Lugoj – A1.

Zilele acestea, pe sectorul de drum va începe montarea semnalizarii rutiere pentru a marca zonele unde se vor executa lucrarile. Reparatiile vor dura pana la începerea sezonului estival, restrictiile fiind ridicate în perioada sarbatorilor pascale”, a anuntat Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara.