Parabo Market Lugoj

Situatia ar putea reveni la normal peste doua saptamani. Sute de lugojeni afectati de intarzieri la eliberarea cartilor de identitate

16 Aprilie 2021
Lugoj Info.ro -Sute de lugojeni afectati de intarzieri la eliberarea cartilor de identitate foto : Lugoj Info.ro (ARHIVA)

Sunt probleme mari cu eliberarea cartilor de identitate.

Miruna International

Mai multi lugojeni se plang de faptul ca desi au depus cererile pentru eliberarea documentului inca din februarie, nici acum nu au primit cartea de identitate. Sefa Serviciului Public Comunitar Local pentru Evidenţa Persoanelor Lugoj, Monica David a declarat pentru Lugoj Info.ro ca intr-adevar sunt intarzieri in eliberarea actelor, insa problema o reprezinta materialul din care aceste documente sunt fabricate si nu tine de institutia lugojeana. David este de parere ca in cateva zile lucrurile ar putea reveni la normal. In acest moment, cartea de identitate se emite intr-un termen de 30-45 de zile de la depunerea cererii, termen in care se incadreaza si SPCLEP Lugoj, insa, pana la criza de materiale, eliberarea documentului se facea in maxim 15 zile, asta in cazul in care nu erau necesare verificari suplimentare.