Imprimă această pagină

Primele imagini cu masinile Google Street View in Lugoj. Google actualizeaza imaginile de pe strazile orasului

19 Aprilie 2021
Lugoj Info.ro -Primele imagini cu masinile Google Street View in Lugoj foto: Lugoj Info.ro

La aproape o luna de cand au inceput sa fotografieze mai multe localitati din tara, masinile Google Street View au ajuns si la Lugoj.

Miruna International
Miruna Lugoj

De luni, masinile celebrei companii au inceput sa strabata fiecare strada din oras actualizand practic imaginile din municipiul Lugoj de pe Google Maps. Masinile Google au inceput luna trecuta preluarea de imagini la 360 de grade, din peste o suta de localitati din tara, printre acestea numarandu-se si Lugojul. In mod normal, “scanarea” orasului va dura cateva zile dupa care masina care are in dotare mai multe camere performante va pleca spre alte localitati.
Google Maps este disponibil, in prezent, in mai mult de 85 de tari, inclusiv in Arctica si Antarctica. In Street View, oamenii pot vedea imagini la 360 grade din numeroase locuri ale lumii, fie sosele, orase, monumente istorice, repere culturale, natura salbatica (pe pamant, pe sau in apa) si chiar spatiu. Serviciul este disponibil si in Google Earth si aplicatia Google Maps pentru telefoanele mobile. Google a preluat peste 16 milioane de kilometri de drumuri cu imagini Street View, o distanta care ar putea inconjura globul de mai mult de 400 de ori, au anuntat reprezentantii Google. Serviciul Street View este disponibil in Romania incepand cu 2010, cand au fost publicate primele imagini din cele mai importante orase, pe Google Maps. Acoperirea Street View la nivelul intregii tari s-a realizat in 2012, atunci cand au fost preluate imagini de pe 40.000 de km de drumuri, 39 de orase si sute de obiective turistice.
Cea mai recenta actualizare a imaginilor Street View in Romania a avut loc in 2019, cand au fost preluate imagini din cele mai importante orase din Romania si zonele adiacente acestora, precum si soselele care le conecteaza.

Citeste si: