INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

Cele mai controversate mituri legate de rochiile de mireasă

10 August 2021
Lugoj Info.ro -Cele mai controversate mituri legate de rochiile de mireasă

Am putea umple o cameră cu toate concepțiile greșite despre găsirea unei rochii de mireasă.

Astăzi tragem cortina și vă spunem ceea ce este real și ce nu. Trebuie să plâng pentru a ști că am găsit rochia potrivită? Trebuie să se potrivească cu stilul nunții mele? La câte rochii ar trebui să mă uit înainte să aleg? Să trecem prin cele mai controversate mituri ale cumpărăturilor de rochii de mireasa.

1. Nu ar trebui să-ți cumperi rochia de mireasă online

Este ușor să fii sceptică cu privire la cumpărăturile online, atunci când vezi mirese primind exact opusul unei livrări speciale. Deși există câțiva comercianți care comit infracțiuni regulate împotriva modei și bunului simț, există, de asemenea, mulți designeri de rochii de mireasă care îmbracă mirese din întreaga lume într-o colecție uimitoare de stiluri accesibile. Fă-ți cercetările, citește recenzii și adresează orice întrebare înainte de a lua decizia finală. În acest fel, nu va trebui să faci compromisuri în ceea ce privește rochia de mireasă sau complimentele.

2. Trebuie să asortezi rochia la stilul nunții tale

Există această idee că nu ar trebui să te aranjezi prea tare dacă plănuiești o nuntă casual sau că ceva cu mai puțin de 50 de straturi de tulle este puțin prea discret pentru o nuntă formală. De asemenea, oamenii se vor grăbi să îți spună ce ar trebui și ce nu ar trebui să porți, în funcție de anotimp și de decorul nunții. Renunță la codul vestimentar și poartă orice vrei! Dacă plănuiești să te căsătorești într-o locație cu umiditate tropicală sau temperaturi sub zero, aceasta sunt aspectele pe care ar trebui cu siguranță să le iei în considerare în decizia ta. Totuși, acestea se rezumă la cât de confortabilă și frumoasă te simți în rochia pe care o alegi, nu la ceea ce se așteaptă alți oameni să porți în cea mai importantă zi din viața ta. Reține citatul lui Oscar Wilde: „Nu poți fi niciodată prea îmbrăcată”.

3. Nu poți alege o rochie până nu te uiți la fiecare opțiune

"Ce-ar fi fost dacă?" s-ar putea să nu fie cea mai bună întrebare pe care să ți-o pui în legătură cu o rochie de mireasă. Întotdeauna va exista un alt model pe care nu l-ai văzut încă, dar asta nu înseamnă neapărat că este o opțiune mai bună. Întreabă pe oricine a căzut într-un ciclu nesfârșit de căutări. Ele sunt cele care se îndoiesc în mod constant de propriile alegeri și chestionează pe toată lumea cu privire la ceea ce cred despre cele mai noi rochii de mireasă. De multe ori, sunt atât de copleșite, încât nu mai sunt sigure ce le place și ce nu. Experiența ta de cumpărături de rochii de mireasă nu trebuie să fie o aventură epică. Uneori chiar poți avea noroc și să te îndrăgostești la prima vedere! Există o mare diferență între o alegere rapidă și una grăbită.

4. Trebuie să obții aprobarea tuturor înainte de a cumpăra

Cu toate sperăm că anturajul nostru va fi la fel de entuziasmat ca și noi, atunci când le arătăm rochia noastră preferată. Totuși, s-ar putea să existe o persoană al cărei răspuns te va face să începi să te îndoiești de alegerea pe care ai făcut-o. Până la urmă, anturajul tău este format din oamenii în a căror judecată ai avut întotdeauna încredere și ale căror opinii contează cel mai mult. Realitatea este că toată lumea are idei și gusturi diferite și poate fi dificil să îi faci pe toți să se pună de acord. Deși este grozav să ai parte de ajutorul lor pentru a restrânge opțiunile, decizia finală nu trebuie să fie unanimă pentru a fi cea corectă. Cel mai important vot este al tău!

5. Nu ai găsit rochia perfectă decât dacă plângi

Conform tuturor episoadelor din Say Yes to the Dress pe care le-ai văzut, lacrimile sunt o parte esențială a procesului. Îți pun un voal pe cap și un buchet în mâini, iar lacrimile vor începe să curgă când probezi rochia potrivită ... nu? Nu toată lumea are acest tip de reacție și cu siguranță nu există o experiență unică. Doar pentru că nu îți vine să plângi, nu înseamnă că rochia de mireasă pe care o iubești nu este cea mai bună alegere.