Cum să folosești un hoverboard în 8 pași

10 Septembrie 2021
Lugoj Info.ro -Cum să folosești un hoverboard în 8 pași

A învăța cum să folosești un hoverboard este ca și cum ai merge cu bicicleta; este ușor după ce o faci de câteva ori și este o abilitate care rămâne cu tine, indiferent de cât de des te plimbi cu el.

Suntem aici pentru a îți oferi toate sfaturile și trucurile pe care le cunoaștem, astfel încât să poți învăța să folosești un hoverboard rapid și ușor. E nevoie de mai mult decât să pășești pe el și să glisezi către apus. Cum să folosești un hoverboard, pas cu pas. Conducerea unui hoverboard este simplă, dar știi ce se zice: practica duce la perfecțiune. La fel și siguranța.

Pasul 1

Primul lucru pe care trebuie să-l realizezi este că nu toate hoverboard-urile sunt create la fel. Unele au caracteristici speciale, cum ar fi un mod de învățare, care te ghidează prin proces și te ajută să înveți să îl folosești. Așadar, citește manualul și studiază noul tău mod de transport înainte de a călca pe el. Nu sari direct la rampa pentru skateboarderi, fă-ți mai întâi o impresie completă despre vehicul. Dacă hoverboard-ul tău nu are manual, nu îți face griji. Pașii următori te vor ajuta să îți dai seama cum să îl folosești corect și în siguranță.

Pasul 2

Pornește hoverboard-ul. Butonul este de obicei în partea din spate, lângă portul de încărcare, deși locațiile pot varia în funcție de model

Nu încerca să te urci pe noul tău vehicul în timp ce acesta este oprit, deoarece nu se va echilibra singur și probabil că vei cădea și te vei răni. Cu alte cuvinte, în modul oprit, hoverboard-ul tău nu este pregătit să îți compenseze greutatea, ajutându-te să te echilibrezi.

Pasul 3

Asigură-te întotdeauna că bateria hoverboard-ului a avut parte de o încărcare completă. Nu ai vrea ca prima ta călătorie să fie scurtată din cauza unei baterii care trebuie încărcată. În plus, vei avea parte întotdeauna de cele mai bune performanțe cu o baterie plină.

Pasul 4

Apoi, asigură-te că hoverboard-ul tău este pe o suprafață plană și uniformă. Ai putea să îți poziționezi hoverboard-ul lângă ceva de care să te poți ține, când îl folosești pentru prima dată. Apoi, poți urca un singur picior pe hoverboard. Încearcă să nu te gândești prea mult la asta. Trebuie doar să urci ca și cum ai urca niște scări. Totul este foarte natural.

Pasul 5

Unele hoverboard-uri, le gasiti pe Emag, au lumină verde lângă indicatorul bateriei. Dacă aceasta se aprinde, nu ezita să îți ridici și al doilea picior. Dacă al tău nu are acest lucru, nu-ți face griji. Continuă să îți ridici al doilea picior. Dacă îți pierzi echilibrul și trebuie să te îndepărtezi, este în regulă.

Odată ce îți găsești echilibrul, vei putea urca ambele picioare pe placă. Păstrează-ți picioarele cât mai departe unul de celălalt, deoarece o poziție largă va ajuta la stabilitate.

Pasul 6

Hoverboard-urile sunt concepute pentru a te ajuta să te echilibrezi odată ce te urci pe ele, așa că odihnește-te câteva clipe și obișnuiește-te cu acest sentiment.

Când ești confortabil cu echilibrul și gata de mișcare, îndreaptă-ți ușor degetele de la picioare înainte și hoverboard-ul tău va porni în acea direcție. Va merge în direcția în care te apleci. Începe încet, nu te apleca prea mult înainte până nu ești gata să mergi mai repede.

Pasul 7

Întoarcerea este la fel de ușoară. Pentru a roti în sensul acelor de ceasornic, îndreaptă-ți piciorul drept în jos și placa se va întoarce. Asigură-te că celălalt picior rămâne orizontal, altfel îți va anula mișcarea. Pentru a te întoarce în sens invers, fă același lucru cu piciorul stâng. Pentru a merge înapoi, pur și simplu apleacă-te înapoi. Este vorba despre modul în care îți schimbi greutatea. Acum ghidezi cu picioarele ca un profesionist.

Crezi sau nu, este pur și simplu atât de simplu. Acestea sunt elementele de bază ale utilizării unui hoverboard. Cu doar puțină practică, oricine o poate face. Cu ceva mai multă practică, poți chiar să fii un profesionist.

Pasul 8

Când este timpul să cobori de pe hoverboard, urmează-i instrucțiunile de urcare, dar invers. Pune jos un picior și apoi celălalt. Pășește întotdeauna înapoi, niciodată înainte. Și nu sări niciodată de pe el.