Ai ascultat ultima piesa Emaa? Lugojeanca a inclus in noul sau videoclip imagini surprinse in parcul Strand pe vremea in care se bucura de copilarie

06 Octombrie 2021
Lugoj Info.ro - Lugojeanca a inclus in noul sau videoclip imagini surprinse in parcul Strand pe vremea in care se bucura de copilarie foto: ProFM

Dupa ultima sa colaborare de succes alaturi de Carla's Dreams pentru piesa "N-aud", EMAA revine cu un nou single – "Sufletu' Imun", o piesa personala, unde versurile te vor purta departe de agitatia zilelor, de gandurile apasatoare, lasand în urma lor doar starile de bine.

"Sufletu Imun" reprezinta, în sine, o stare pe care EMAA doreste sa o trezeasca în fiecare ascultator. Sufletu Imun este o stare. Piesa nu cere si nici nu vrea nimic de la nimeni. Ea poate doar sa dea, pentru cine are chef sa primeasca. Mesajul este unul personal, subiectiv si are menirea sa înlature angoasele de zi cu zi, lasand în locul lor optimism si liniste. Atunci cand tristetea nu mai e o povara, iar fricile ne dau si mai mult curaj sa mergem mai departe, lumea din jur devine, neconditionat, locul potrivit. Nu alta data, nu în alta viata, ci acum", ne transmite EMAA.

Piesa a fost scrisa si compusa de EMAA alaturi de 911 si de Alex Turcu, oamenii ce au pregatit si varianta finala a productiei.

EMAA este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, versatilitatea sa artistica si pasiunea pentru compus fiind atuurile ce au dus la un val imens de simpatie din partea publicului. Colaborarea alaturi de Carla's Dreams pentru piesa "N-aud" a fost un real succes, reusind sa intre în YouTube Trending atat cu varianta oficiala, cat si cu live-urile piesei. De asemenea, piesa se bucura de cea de-a saptea saptamana consecutiv de locul 1 în topul saptamanal Media Forest, fiind una dintre cele mai ascultate piese ale momentului pe toate posturile radio din tara.

Printre lansarile anterioare se numara si single-ul „Zburatorul" sau colaborarea alaturi de The Motans pentru piesa "Insula", piese ce s-au bucurat de sustinerea celor mai importante posturi de radio. De asemenea, artista a lansat în luna decembrie a anului trecut primul ei album – "Macii înfloresc iarna", album al carui vizual reflecta în totalitate viziunea unica a artistei.