GYM PELE

Trei milioane de lei. Caminele culturale din Fardea si Zolt, reabilitate din banii de la Agentia Fondului de Mediu

14 Octombrie 2021
Lugoj Info.ro -Caminele culturale din Fardea si Zolt, reabilitate din banii de la Agentia Fondului de Mediu foto : (ARHIVA)

Primarul comunei Fardea, Violeta Murari a depus documentatia necesara accesarii unor fonduri pentru caminele culturale din localitatile Fardea si Zolt.

service-lugoj

Conform unor calcule facute de catre cei de la Agentia Fondului de Mediu, comunei Fardea i-a fost alocata suma de trei milioane de lei. Administratia locala s-a gandit sa cheltuie aceasta suma pentru cele doua camine culturale care nu se afla intr-o stare deloc buna. Acestea au nevoie de reparatii serioase si urgente, insa cei aflati la conducerea primariei nu au gasit deocamdata resursele financiare pentru a intervenii la aceste obiective. Pentru a putea accesa finantarea, Primaria comunei Fardea va trebui sa vina si ea cu o contributie. Chiar daca este vorba de o suma deloc mica, primarul localitatii este convins ca va gasi resursele necesare pentru ca banii sa fie “trasi”, iar cele doua camine culturale sa fie renovate. Finantarea lucrarilor la cele doua obiective de pe raza comunei sunt eligibile in cadrul Programului privind cresterea eficientei energetice si gestionarea inteligenta a energiei in cladirile publice.