INCHIRIERE HALE LUGOJ

Ce avantaje ofera angajatorii. Sute de locuri de munca disponibile in Lugoj

02 Februarie 2022
Lugoj Info.ro- Sute de locuri de munca disponibile in Lugoj foto: Autoliv

Numai cine nu vrea, nu gaseste un loc de munca la Lugoj.

Piata muncii din orasul nostru ofera la ora actuala sute de locuri de munca. Majoritatea angajatorilor sustin ca oferta este una destinata tuturor categoriilor de angajati, de la simpli muncitori, pana la sefi. Din pacate, reprezentantii firmelor se plang in continuare de lipsa fortei de munca in conditiile in care majoritatea au planuri de dezvoltare in anii urmatori. O parte dintre investitii s-au demarat deja, iar reprezentantii marilor companii cauta solutii pentru a gasi cat mai rapid noi angajati. Intre companiile care fac angajari are loc o adevarata lupta, concurenta oferind oamenilor tot felul de avantaje care in urma cu cativa ani erau greu de imaginat pentru un simplu muncitor.

Autoliv recruteaza personal oferind diverse prime, ajutoare financiare pentru diverse evenimente, al 13-lea salariu, bonusuri, ore platite cu 200%, transport gratuit, tichete de masa si servicii medicale gratuite. Informatii pentru angajare se pot obtine la numarul de telefon 0733052843.

VEZI OFERTA AUTOLIV

Weidmuller, o alta firma importanta care face recrutari masive in aceasta perioada, angajeaza de la operatori IT pana la operatori in productie. Compania ofera angajatilor al 13-lea salar, tichete de masa in valoare de 20 lei/zi, asigurare medicala, transport gratuit, prime de Paste si Craciun, dar si bonusuri de recomandare pentru noi colegi. Informatii pentru angajare se pot obtine zilnic la numarul de telefon 0356411592.

VEZI OFERTA WEIDMULLER

Un alt angajator in plina expansiune este firma Goerner care ofera salarizare peste medie, dupa o perioada de proba, tichete de masa, al 13-lea salariu, prime de productie, Paste si Craciun, dar si decontarea cheltuielilor de transport. Goerner angajeaza operatori la masini industriale pentru fabricarea ambalajelor de carton si ofera training in Romania si Austria. Informatii pentru angajare se pot obtine la sediul firmei din strada Traian Vuia nr.7.

VEZI OFERTA GOERNER

In anii care urmeaza, la Lugoj este prevazut infiintarea unui nou parc industrial pe strada Timisoarei.