Saptamana viitoare, contractul se relanseaza. Grindeanu crede ca 2 ani pentru SF-ul lotului Lugoj-Filiasi e “decizia corecta”

08 Aprilie 2022
Lugoj Info.ro -Grindeanu crede ca 2 ani pentru SF-ul lotului Lugoj-Filiasi e “decizia corecta” foto: ARHIVA

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anuntat ca in zilele care urmeaza vor demara procedurile pentru relansarea contractului pentru studiul de fezabilitate pentru noul drum care va lega Craiova de Lugoj.

Vineri, Sorin Grindeanu s-a aflat la Timisoara si a criticat modul in care proiectul drumului expres a fost gestionat. “La începutul saptamanii viitoare vor începe procedurile pentru relansarea contractului privind realizarea Studiului de Fezabilitate necesar Drumului Expres Craiova-Lugoj. Licitatia anterioara pentru realizarea acestui Drum Expres prevedea o perioada de 4 ani pentru realizarea Studiului de Fezabilitate. Dupa ce licitatia a ajuns la final, castigatorul a fost contestat si CNSC a cerut reevalurea atribuirii. Sa lansezi 250 km într-un singur contract si sa pui un termen de 4 ani pentru un SF, arata ca nu vrei de fapt sa realizezi acest proiect! Acum, contractul va fi lansat în licitatie pe loturi, de la Filiasi la Lugoj si va dura maximum 2 ani. Este decizia corecta!“, a declarat Sorin Grindeanu.