joi, 18 aprilie 2024
7.9 C
Lugoj
spot_img

Lugojul depune proiect dupa proiect. Dupa reabilitarea scolilor si constructia unui nou spital, Primaria Lugoj doreste si un bloc pentru medici

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Dupa ce a depus mai multe proiecte pentru reabilitarea si extinderea mai multor unitati de invatamant din oras, primarul Claudiu Buciu si-a exprimat intentia de a accesa peste un milion si jumatate de euro pentu constructia a 20-24 de apartamente pentru medici specialisti. Proiectul poate fi finantat prin PNRR, iar primaria si-a propus ca pana luna viitoare sa inceapa sa pregateasca documentatia necesara pentru accesarea banilor. ”Pe PNRR o sa mai aplicam luna viitoare, in zona spitalului, pe terenul nostru, intre cresa si terenul fostei cladiri TBC, un bloc pentru tineri specialisti. Linia de finantare este invatamant si medicina. Estimam constructia a 20-24 de apartamente.

Valoarea constructiei se ridica la aproximativ 1.600.000 de euro”, a declarat Buciu. In ultimele saptamani, administratia locala a finalizat mai multe proiecte prin care cere finantari si fonduri europene. Din nefericire, multe dintre proiectele care puteau dezvolta orasul au fost ratate de vechea administratie, care a considerat insa ca fondurile europene nu sunt o prioritate preferand sa faca investitii din bugetul local. Majoritatea investitiilor din banii lugojenilor s-au facut in bataie de joc, tocmai pentru ca nu exista un control strict al banilor. Strandul si Spa-ul sunt cateva exemple in care banii bugetului local au fost cheltuiti prost. 

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII