GYM PELE

Se intampla la Nadrag. Gunoaie ingropate sau incendiate la marginea localitatii, intr-o groapa clandestina

27 Aprilie 2022
Lugoj Info.ro-Gunoaie ingropate sau incendiate la marginea localitatii, intr-o groapa clandestina

Un barbat din Nadrag a sesizat autoritatile dupa ce, de cateva saptamani, a observat modul in care administratia comunei in care locuieste se descotoroseste de deseuri.

Omul a urmarit in ultimele zile tractorul primariei si asa a ajuns la groapa de gunoi ilegala. Pe imaginile surprinse cu un telefon mobil se poate observa cum tractorul care apartine Primariei Nadrag descarca gunoaiele intr-o zona special amenajata. Dupa ce remorca a fost golita, deseurile au fost incendiate. Barbatul care a filmat scenele sustine ca vrea sa traga un semnal de alarma, mai ales ca Nadragul se chinuie de ani buni sa atraga turisti. Contactat de Lugoj Info.ro primarul comunei Nadrag nu neaga imaginile, insa sustine ca cel mai probabil au fost arse cateva crengi, desi pe filmari se vad clar gunoaiele.

Liviu Muntean a fost mai degraba curios cine a filmat si nu parea interesat de incalcarea legii. Barbatul care a descoperit cum angajatii Primariei Nadrag scapa de deseurile din comuna sustine ca a anuntat Garda de Mediu si alte autoritati, in conditiile in care legea a fost modificata recent , iar ingroparea de deseuri si incendierea sunt aspru pedepsite.