GYM PELE

Fedor Masnita a fost numit presedinte iterimar al PMP Timis

13 Mai 2022
Lugoj Info.ro -Fedor Masnita a fost numit presedinte iterimar al PMP Timis foto: PMP Timis

Duminica, 8 mai, în Municipiul Iasi, s-a desfasurat Consiliul Executiv National al Partidului Miscarea Populara sub conducerea domnului Presedinte Cristian Diaconescu.

În cadrul acestei întruniri a fost luata o decizie importanta pentru organizatia din Timis si pentru cetatenii din judetul nostru. Cu unanimitate de voturi echipa lui Fedor Masnita a fost votata pentru conducerea interimara a filialei PMP Timis.
„Obiectivul meu este acela de a coagula sustinatorii nostri din localitatile unde înca nu avem organizatii locale statutar construite si de a pregati alegerile interne pentru organizatia PMP Timis. Sunt mandru de colegii mei care sunt alesi locali si îi voi sprijini în continuare pentru a ramane implicati în comunitatile lor. Apreciez ca ei ne reprezinta cu deminitate. Apreciez ca Partidul Miscarea Populara este singurul partid de dreapta crestin democarat care si-a respectat promisiunile, un partid care lupta curat si cinstit pentru interesul roamanilor. Un partid cu sanse reale de a oferi un candidat la alegerile prezidentiale din 2024 în persoana domnului Presedinte Cristian Diaconescu. Sunt parte si voi ramane un garant al proiectului de tara Romania Respectata” a declarat Fedor Masnita dupa numirea in funtia de Presedinte al organizatiei PMP Timis. “Fedor Masnita se bucura de încrederea si sustinerea liderilor PMP Timis, fiind membru al partidului din 2015. El a ocupat functia de Vicepresedinte la nivel judetean in cadrul vechii echipe pana in anul 2017, a reprezentat cu mandrie locuitorii Municipiului Lugoj ca si ales local si s-a implicat activ începand cu anul 2021 alaturi de Negrut Clement in organizarea filialei noastre.”, au anuntat reprezentantii PMP Timis.