Imprimă această pagină

4 secrete pentru a arăta bine într-un tricou

17 Mai 2022
Lugoj Info.ro -4 secrete pentru a arăta bine într-un tricou

Uită-te pe străzile orașului în care locuiești.

Sunt șanse să vezi bărbați care poartă tricouri largi, stridente sau decolorate. Acest lucru ridică întrebarea: Poți arăta uimitor purtând un tricou - nu neglijent sau basic? Sau ar trebui ca bărbații eleganți să rezerve umilul tricou pentru sesiunile de gimnastică și munca în curte?

Realitatea este că poți purta un tricou Guess pentru bărbați și să arăți minunat. Există un loc pentru un tricou Guess pentru bărbați în garderoba fiecărui bărbat. Trebuie doar să cunoști secretele pentru a arăta bine într-unul care sunt ascunse în detalii. Tricoul poate părea un articol de îmbrăcăminte simplu la prima vedere, dar de fapt foarte versatil.

De aceea, astăzi îți împărtășesc câteva secrete care stau la baza modului în care poți arăta bine într-un tricou Guess pentru bărbați.

Fii atent la codul vestimentar

Cea mai importantă parte a purtării unui tricou este să știi unde și când este potrivit să faci acest lucru. Realitatea este că, la multe evenimente, se cere costumul și cravata sau cel puțin o cămașă cu mânecă lungă și guler. Tricourile sunt o opțiune dacă și numai dacă evenimentul este casual. Nu încerca să sfidezi codul vestimentar și să porți un tricou Guess pentru bărbați la birou sau la nunta unui prieten, decât dacă ți se cere în mod special acest lucru. Nu contează cât de bine arăți sau cât de încrezător te simți în el. Tricourile au timpul și locul lor, la fel ca și șlapii sau jachetele din denim. Respectă întotdeauna ocazia, dacă vrei ca ceilalți să te respecte.

Cunoaște-ți tipul de corp

Nu toată lumea are arme ca Chris Hemsworth sau un piept ca Dwayne Johnson. Acei tipi pot să se descurce cu tricourile. Așadar, cum să arăți bine într-un tricou dacă ești un simplu muritor? Trebuie să cunoști formele principale ale corpului masculin și care dintre ele ești tu pentru a-ți măsura șansele de a arăta bine într-un tricou Guess pentru bărbați. Realitatea crudă este că primul tricou pe care îl probezi probabil că nu va flata toate formele și dimensiunile corpului. Dacă ești un bărbat voinic sau relativ mare, probabil că ești conștient de greutatea în plus pe care o ai în zona mediană. Un tricou strâmt nu va ascunde foarte bine acest lucru. Dacă ești mai slab, un tricou ar putea accentua slăbiciunea brațelor și a trunchiului superior. Un tricou poate face totuși o treabă fenomenală pentru a îți face corpul să arate bine chiar și fără un fizic musculos. Dar, asta înseamnă că trebuie să acorzi o atenție sporită sfaturilor 3 și 4.

Asigură-te că ți se potrivește perfect

Forma este cea mai importantă parte a piramidei stilului. Totul se bazează pe aceasta. O potrivire bună a tricoului necesită două lucruri:

 1. Trebuie să se conformeze formei corpului tău.

 2. Nu trebuie să provoace disconfort sau să limiteze libertatea de mișcare.

De ce ar trebui să-ți pese atât de mult de potrivire? Pentru că potrivirea este o componentă de bază a stilului. Hainele care se potrivesc corect îți pun în evidență silueta masculină, în timp ce hainele care nu se potrivesc bine o ascund. Este atât de simplu.

Petrece puțin timp pentru a găsi o marcă de tricouri care să se potrivească tipului dumneavoastră de corp. Folosește următoarele orientări ca listă de verificare atunci când încerci orice tricou nou:

  • Tricoul ți se potrivește bine, fără să te strângă în jurul pieptului și taliei?
  • Cusăturile umerilor se aliniază cu capetele umerilor? Este posibil ca tricoul să fie prea larg dacă cusăturile umerilor sunt joase, sau prea strâmt dacă cusăturile sunt mai aproape de gât.
  • Mânecile acoperă aproximativ 1/3 din biceps? Dacă mânecile acoperă mai mult de jumătate din biceps sau îți ating coatele, sunt prea lungi.
  • Mânecile îți îmbrățișează ușor bicepsul? Mânecile lejere se răsfrâng, iar mânecile prea strânse pot tăia circulația.
  • Tricoul se întinde subtil pe pieptul tău și îți urmărește curba trunchiului? Nu ar trebui să dezvăluie prea mult conturul stomacului tău.
  • Tricoul trece cu câțiva centimetri sub linia centurii, acoperindu-ți ușor talia? În mod ideal, ar trebui să fie suficient de lung pentru a îți permite să ridici brațele fără să îți expui secțiunea mediană. Nu purta unul care ajunge până în zona genunchilor.

Decolteu în V sau Crew?

Există două stiluri principale de tricouri: V-neck și Crew neck. Care este cel mai bun?

Decolteurile în V arată cel mai bine la bărbații mai în formă. Tăietura adâncă evidențiază și pune în evidență un piept construit. Un decolteu în V creează o aluzie de înălțime și echilibrează un gât scurt sau o față îngustă.

Decolteurile de tip Crew sunt o opțiune mai bună pentru bărbații cu un cadru mai subțire. Acest stil nu îți expune gâtul la fel de mult, atrag mai puțin atenția asupra trunchiului superior, ceea ce este bine dacă nu ai mai fost la sală de ceva vreme.