GYM PELE

Sarbatoare sportiva. Lugojul gazduieste Campionatul National pe Echipe si Individual al Juniorilor III

19 Mai 2022
Lugoj Info.ro -Lugojul gazduieste Campionatul National pe Echipe si Individual al Juniorilor III

Federatia Romana de Gimnastica si Primaria Municipiului Lugoj organizeaza Campionatul National  pe Echipe si Individual al Juniorilor III, Nivel 1 si 2 (9-11 ani).

Competitia  celor mai mici dintre gimnasti, sperantele olimpice din 2032, va avea loc în perioada 20-21 mai la sala sporturilor Ioan Kunst Ghermanescu din Lugoj. 

Printre cei 60 de gimnasti de la 13 cluburi care îsi vor desemna campionii la individual si în întrecerea pe echipe se afla si  Alexandru Urzica, fiul fostului campion olimpic, mondial si european Marius Urzica. El a castigat anul trecut 6 medalii de aur la individual si în finalele pe aparate, la echipe titlul fiind adjudecat de gimnastii de la CSS Lugoj.

 Vor participa gimnasti de la CSS Sibiu, CSS Brasov, CSS Resita, CSS 1 Timisoara, CSS Steaua, CSS Gloria Arad, CSS Lugoj, CSS Dinamo, CSM Cluj Napoca, CSS Buzau, CSA Steaua, LPS Bistrita, LPS Tg. Mures.

Pepiniera de talente în gimnastica masculina si locul de unde a pornit spre legenda campioana olimpica Lavinia Milosovici,  Lugoj este un punct de reper pe harta sportului datorita implicarii primariei locale.

 Înaintea sportivilor vor intra în “competitie” absolventii cursului de arbitraj  la nivel national pentru gimnastica artistica masculina, care vor sustine joi, 19 mai, examenul pentru obtinerea sau reînnoirea brevetului.

 

PROGRAMUL COMPETITIEI

Vineri, 20 mai 2022 

10:00 – 12:00 Concurs pe echipe si individual, Juniori III- Nivel 1 

12.00 Festivitate de premiere Juniori III- Nivel 1 - echipe si individual compus 

14:30-14:45 Festivitate de deschidere  

14:45 – 16:45 Concurs pe echipe si individual, Juniori III- Nivel 2 

16:45 Festivitate de premiere Juniori III- Nivel 2 

Sambata, 21 mai 2022

10:00 – 13:00   Finale pe aparate Juniori III- Nivel 1 si 2 

13:00     Festivitate de premiere finale pe aparate, Juniori III- Nivel 1 si 2

 

Campionatul National pe Echipe si Individual al Juniorilor III se va transmite live pe pagina de Facebook al Federatiei Romane de Gimnastica (www.facebook.com/frgimnastica,) pe canalul de YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCNp_b4JTekuJ8JUOSUNy-QA), iar rezultatele vor putea fi accesate pe masura evolutiilor din competitie pe site-ul FRG https://frgimnastica.com/results?disciplineId=4