Concert Romanian Chamber Orchestra la Lugoj. Cum poti procura gratuit biletele

26 Mai 2022
Lugoj Info.ro -Concert Romanian Chamber Orchestra la Lugoj

Lugojul va gazdui unul dintre cele mai importante concerte din ultimii ani.

service-lugoj

Concertul este programat pe 2 iunie de la ora 19, pe scena Teatrului Municipal “Traian Grozavescu”. Biletele pot fi obtinute gratuit AICI. Un punct de reper pentru cultura romaneasca, Romanian Chamber Orchestra este, prin valoarea componentilor sai si prin contributia adusa patrimoniului national, un proiect unic în Romania, reunind 22 de muzicieni romani care fac performanta atat în tara, cat si în unele dintre cele mai importante orchestre ale lumii. Concertul sustinut de Romanian Chamber Orchestra face parte din proiectul Marea Muzica, prin care, spectacole si concerte de înalta tinuta ajung pe scena Teatrului Municipal Traian Grozavescu, în perioada iunie - noiembrie, cu scopul de a încanta publicul lugojean. 

Dirijor: Cristian Macelaru

Solist: Sebastian Bohren - vioara

Concertmaistru: Alexandru Tomescu

Program:

 I. Ceaikovski – Souvenir de Florence

 Martin - Polyptyque

 Silvestrov – Silent Music

 Shostakovich – Kammersymphonie op. 110a

 

Proiectul este finantat de Primaria Municipiului Lugoj si de Centrul de Proiecte al Municipiului Timisoara; 

Partenerii proiectului sunt: Stretta Concerts, Filarmonica "Banatul", Ambasada Elvetiei în Romania, Swiss Sponsors Fund Romania, Werk, Bivaria Group, Medical Clinic, Pro Hunedoara, Fundatia Remember Enescu, Casa del Sole, Leul de Aur; 

Parteneri educationali: Facultatea de Muzica si Teatru din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, Liceul de Arta "Ion Vidu" din Timisoara.