Vor sta dupa gratii cativa ani. Condamnari cu executare pentru hotii care pandeau nuntasii in parcarile restaurantelor din Lugoj

27 Mai 2022
Lugoj Info.ro -Condamnari cu executare pentru hotii care pandeau nuntasii in parcarile restaurantelor din Lugoj

Magistratii de la Judecatoria Lugoj au stabilit pedepsele pentru doi hoti care operau in zona restaurantelor din municipiu.

service-lugoj

Indivizii praduiau masinile aflate in parcari doar in zilele de sambata si duminica si doar atunci cand erau evenimente cu sute de invitati. Dupa saptamani intregi de filaj, politistii lugojeni i-au retinut pe cei doi in luna noiembrie a anului trecut, in urma unei operatiuni fulger a lucratorilor de la Biroul de Investigatii Criminale Lugoj si a colegilor lor de la Timisoara. Dupa adunarea probelor s-a stabilit ca infractorii au spart masini la Lugoj, Timisoara si Caransebes, iar politistii au dovezi clare impotriva lor.

Hotii urmeaza sa stea dupa gratii o buna perioada de timp. Bogdan Mircea Tolos a fost condamnat la doi ani si sapte luni de inchisoare dupa ce a fost gasit vinovat de furt calificat in forma continuata si efectuare de operatiuni financiare in mod fraudulos. Asadar, dupa ce fura din masini tot ce putea, Tolos folosea cardurile victimelor pentru a face anumite plati. Celalalt hot, Constantin Giurca, care ii era partener lui Tolos, va sta la puscarie doi ani si patru luni fiind gasit vinovat tot pentru furt calificat in forma continuata. Infractorii au la dispozitie 10 zile pentru a ataca cu apel deciziile magistratilor lugojeni.