vineri, 29 martie 2024
8.9 C
Lugoj
spot_img

Oamenii credeau ca se pregateste o lucrare de mantuiala. Comuna in care primarul a fost chemat de oameni sa supravegheze lucrarile de asfaltare

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Primaria Racovita a decis asfaltarea unui drum principal din Sarbova, din bugetul propriu, iar oamenilor nu le-a venit sa creada ca vor avea in sfarsit asfalt. Obisnuiti sa vada asfaltari de 1-2 centimetri, oamenii s-au panicat. Cand au vazut ca utilajele se apuca de treaba si a fost turnata emulsia, locuitorii l-au chemat pe primar sa asiste la intreaga lucrare. Degeaba constructorul le-a dat asigurari ca asfaltul va fi de cinci centimetri pentru ca localnicii nu s-au linistit pana cand primarul nu venit la fata locului.

Intr-un final oamenii au fost multumiti. Administratia locala din Racovita a decis asfaltarea drumului dupa ce Aquatim, compania care administreaza retelele de apa in comuna, a finalizat niste lucrari. In cele din urma, lucrurile s-au calmat, iar localitatea Sarbova are un drum principal asfaltat, cu o lungime de 1.2 kilometri. Primarul sustine ca tot din bugetul local se fac eforturi pentru asfaltari si in satele Ficatar si Capat, in timp ce strazile din Hitias, Racovita si Dragoiesti sunt propuse pentru asfaltare pe programul Anghel Saligny.

{gallery}racovita166{/gallery}

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII