joi, 18 aprilie 2024
9.9 C
Lugoj
spot_img

Revolta si la Politia Locala. O parte dintre politistii locali, in frunte cu seful Florin Dumitru, ataca organigrama si se declara impotriva testarilor anuntate de primar

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Desi Politia Locala nu a fost afectata de reorganizare, politistii locali se declara impotriva modificarilor facute de primar. In fruntea acestor nemultumiri se afla fina lui Calin Dobra, angajata la Politia Locala, dar si seful Politiei Locale, Florin Dumitru. O parte dintre politistii locali au semnat deja pentru atacarea organigramei, in timp ce ceilalti sunt numiti tradatori si lasi. Printre nemultumirile politistilor care nu sunt de acord cu reorganizarea din primarie se numara si faptul ca vor fi supusi unor teste de verificare a cunostintelor, dar si a unor probe fizice.

Primarul Claudiu Buciu a anuntat ca va lua masuri si la Politia Locala dupa ce a constatat ca acolo sunt persoane care nu au habar sa intocmeasca un proces verbal de contraventie. Buciu s-a declarat deranjat de faptul ca politistii aveau obiceiul de a-i anunta pe cei care urmau sa fie controlati si nu a ezitat sa ii critice public pentru modul in care isi desfasoara activitatea. Florin Dumitru a candidat la functia de primar in 2020 sustinut de Pro Romania, asta dupa ce ani buni a fost membru PSD. Imediat dupa ce a pierdut alegerile el a revenit pe functie.

 

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII