Imprimă această pagină

Bataie de joc. Asa arata gazonul care a costat lugojenii sute de mii de lei in fiecare an

05 Iulie 2022
Lugoj Info.ro - Asa arata gazonul care a costat lugojenii sute de mii de lei in fiecare an foto: Lugoj Info.ro

Mai multi lugojeni atrag atentia administratiei locale asupra modului in care a fost intretinut gazonul in mai multe zone din oras.

service-lugoj

Angajatii de la Serviciul de Sere si Spatii Verzi sunt acuzati ca si-au batut pur si simplu joc de banii lugojenilor. Nu de putine ori, cei care se ocupa de spatiile verzi din oras au fost surprinsi udand florile si gazonul la mijlocul zilei cand temperaturile depaseau cu mult 30 de grade Celsius. Lugojenii sunt revoltati mai ales ca investitiile in gazon, care s-au facut an de an, au costat sute de mii de lei. Nici macar o bucata de gazon nu a scapat, astfel ca multi dintre cei care reclama modul in care au fost intretinute plantele se intreaba daca cea care coordononeza serviciul are habar de intretinerea spatiilor verzi. Unii angajati vorbesc chiar de un sabotaj din partea sefei lor care nici macar nu a mai dat ordin de cosire a gazonului in zona centrala a orasului. Daca in anii trecuti spatiile verzi din zona centrala erau ingrijite si cosite la timp, acum acestea arata sub orice critica.

Orice lugojean poate constata cum gazonul s-a uscat pur si simplu atat in fata Primariei Lugoj, cat si in parcul din fata fostei cladiri a prefecturii, dar si pe scuarurile din zona Universitatii Europene Dragan, in Parcul George Enescu sau in sensul giratoriu de pe strada Episcop Ioan Balan. Primarul Claudiu Buciu a decis in urma cu cateva zile desfiintarea serviciului de sere si spatii verzi si reorganizarea activitatii de acolo dupa ce sefa serviciului a gestionat sub orice critica cosirea ierbii de pe domeniul public al orasului. Sefa de la sere si spatii verzi controleaza o firma care are acelasi profil de activitate ca si serviciul pe care il conducea.

Citeste si: