Bejera ar trebui sa se retraga. Reprezentantii PNL Lugoj ii propun lui Nica trei nume pentru functia de presedinte interimar

12 Iulie 2022
Lugoj Info.ro -Reprezentantii PNL Lugoj ii propun lui Nica trei nume pentru functia de presedinte interimar

Liberalii lugojeni nu sunt de acord ca presedintele PNL Stiuca, Vasile Bejera sa conduca chiar si interimar filiala lugojeana.

service-lugoj

Intr-o scrisoare inaintata conducerii PNL Timis, mai multi membri ai PNL Lugoj cer colegilor de la Timisoara sa il retraga de la conducerea filialei pe Vasile Bejera. Cei 14 membri care pana acum un an faceau parte din conducerea PNL Lugoj si care au semnat scrisoarea cer organizatiei judetene sa desemneze un alt presedinte si inainteaza trei nume: Stefan Blidariu, Diana Szucs si Mihai Anghel. Semnatarii scrisorii sustin ca filiala lugojeana nu a fost consultata inainte de decizia de saptamana trecuta si, in plus de asta, Bejera nu indeplineste standardul de pregatire si prestanta pentru organizatia PNL Lugoj. Va reamintim ca cei din conducerea PNL Timis au decis saptamana trecuta numirea in functia de presedinte interimar al lui Vasile Bejera sustinand ca liberalii lugojeni nu au fost in stare sa organizeze alegeri interne timp de un an. Motivul este unul inventat si pus la cale de Nica si acolitii sai, acestia aflandu-se in conflict deschis cu Claudiu Buciu dupa ce unii lideri PNL au incercat sa influenteze politic anumite decizii administrative de la Lugoj. Nica este un apropiat al liderului PSD Calin Dobra care doreste sa ajunga primar.