vineri, 29 martie 2024
9.9 C
Lugoj
spot_img

Sapte lugojeni pe lista MOST WANTED a Politiei Romane. Ultima adaugata este o femeie condamnata pentru profanare de cadavre

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

In toate cazurile, indivizii au fost condamnati definitiv la inchisoare, iar pe numele lor au fost emise mandate internationale. De aproape 10 ani, politistii o cauta pe Garofita Carpaci. Persoana in cauza este condamnata la executarea unei pedepse de 3 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de trafic de persoane. Daniel Mircea Toda este si el cautat dupa ce a fost condamnat in 2017 la 9 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui autovehicul fara a detine permis de conducere si la 1 an si 2 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de detinere de droguri de risc in vederea consumului propriu fara drept si conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenta unor substante psihoactive.

Tot in urma cu cinci ani, Valeria Maria Gyapjas a fost data in urmarire dupa ce a fost condamnata de Judecatoria Lugoj la 290 zile de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de loviri sau alte violente. Dorel Zamfir Iovanovici este cautat dupa ce a fost condamnat la 3 ani si 4 luni de inchisoare pentru comiterea infractiunilor de fals material in inscrisuri oficiale, conducerea unui vehicul fara permis, furt calificat, lovire si alte violente, Constantin Ciofu este si el dat in urmarire dupa ce anul trecut a fost condamnat de Judecatoria Lugoj la 3 ani si 4 luni inchisoare pentru savarsirea unor infractiuni la regimul circulatiei. Tot de anul trecut este cautat si Edvin Abel Timofte care este condamnat la executarea unei pedepse de 2 ani si 7 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conducere fara permis in mod repetat. In fine, ultima persoana intrata pe lista celor mai cautati lugojeni este Mihaela Patras care a fost condamnata chiar in urma cu cateva saptamani la o pedeapsa de 10 luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de profanare de cadavre. Lista persoanelor este disponibila AICI. Daca detineti informatii care pot duce la identificarea si prinderea persoanelor date in urmarire generala puteti anunta la 112 sau sa va adresati celei mai apropiate sectii de politie.

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII