GYM PELE

Au tinut neaparat "sa o dea parte-n parte cu garda”. Cum s-a terminat o rafuiala intre politisti si doi frati din Mehedinti

01 August 2022
Lugoj Info.ro -Cum s-a terminat o rafuiala intre politisti si doi frati din Mehedinti foto: Lugoj Info.ro (ARHIVA)

Doi frati din judetul Mehedinti si-au petrecut ultimele ore in arest dupa ce s-au dat in spectacol in fata politistilor din Lugoj.

service-lugoj

Indivizii care locuiesc in Lugoj, de ceva timp, fara forme legale, au provocat un scandal intr-un bar si au fost luati la intrebari de politisti. Trei persoane au fost amendate cu 8000 de lei. Cei doi frati s-au simtit insa nedreptatiti si s-au gandit sa ceara explicatii politistilor chiar la sediul politiei.  “Aflati în exercitarea atributiilor de serviciu, au surprins la intersectia strazilor Strandului cu Nicolae Balcescu din municipiu, un grup de persoane în stare vadita de ebrietate, care se manifestau violent, provocand scandal. Persoanele în cauza au fost somate sa înceteze orice activitate, acestea refuzand. Avand în vedere aceste aspecte, trei barbati, în varsta de 17, 19 si 31 de ani au fost imobilizati si condusi la sediul politiei, ulterior fiind sanctionati contraventional cu suma de 8.000 de lei, conform Legii nr. 61/1991, pentru scandal si adresarea de injurii si expresii jignitoare. La scurt timp, cei doi barbati, de 19 si 31 de ani, au revenit la sediul politiei, provocand scandal si manifestandu-se violent, tulburand astfel ordinea si linistea publica. În cauza, s-a întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de „tulburarea ordinii si linistii publice", iar în urma probatoriului administrat barbatii, de 19 si 31 de ani, au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind introdusi în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Timis, urmand sa fie prezentati magistratilor în vederea luarii unei masuri preventive.”, a anuntat IPJ Timis.