GYM PELE

Vor mai multi bani. Inflatia si pretul la carburanti, printre motivele pentru care Retim pregateste cresterea preturilor

26 August 2022
Lugoj Info.ro -Inflatia si pretul la carburanti, printre motivele pentru care Retim pregateste cresterea preturilor foto : facebook.com

RETIM pregateste majorarea tarifelor pentru zona Lugoj.

service-lugoj

Compania si-a informat abonatii la serviciul de salubrizare (persoane fizice, asociatii de proprietari/locatari, persoane juridice si institutii publice) din Zona 0 a judetului Timis, ca urmeaza sa se modifice tarifele de colectare a deseurilor municipale.

„Modificarea tarifelor este determinata în principal de cresterea costurilor cu fondul de închidere a celulelor depozitului de la Ghizela si monitorizarea acestora post-închidere, cat si de cresterea costurilor cu carburantii si inflatia din ultima perioada.

 

Propunerea de modificare a tarifelor unice pe categorii de utilizatori si a tarifelor diferentiate (rezidual si reciclabil) pentru colectarea si transportul deseurilor municipale si a deseurilor similare a fost avizata favorabil de catre Consiliul Director al ADID Timis, urmand sa fie aprobate de catre AGA ADID Timis, în vederea aplicarii acestora. Localitatile care apartin Zonei 0 a judetului Timis sunt urmatoarele: Balint, Bara, Belint, Bogda, Boldur, Brestovat, Buzias, Cheveresu Mare, Costeiu, Criciova, Darova, Gavojdia, Ghizela, Lugoj, Nadrag, Nitchidorf, Racovita, Recas, Sacosu Turcesc, Secas, Stiuca, Topolovatu Mare, Victor Vlad Delamarina”, a transmis compania.

Tarifele aplicabile pentru întreaga Zona 0 Ghizela vor fi:

Pentru Persoane fizice - tarife exprimate în lei cu TVA

Tarif - populatie

U.M

Tarif PROPUS - LEI cu TVA

Unic, din care

Rezidual

Reciclabil

POPULATIE URBAN

lei/persoana/luna

15.30

11.35

3.95

POPULATIE RURAL

lei/persoana/luna

5.21

3.87

1.34

 

 Pentru persoane juridice – tarife exprimate în lei fara TVA

Tarif - persoane juridice

U.M

Tarif PROPUS - LEI FARA TVA

Unic, din care

Rezidual

Reciclabil

Agenti economici si Institutii Publice

lei/tona

328.05

357.73

264.18