GYM PELE

O multinationala din Lugoj s-a implicat în îmbunatatirea conditiilor în care învata micutii elevi din clasele primare, în cladirea situata pe str. Stefan cel Mare (scoala mica)

31 August 2022
Lugoj info.ro -O multinationala din Lugoj s-a implicat în îmbunatatirea conditiilor în care învata micutii elevi din clasele primare, în cladirea situata pe str. Stefan cel Mare (scoala mica)

Propunerea de amenajare a grupurilor sanitare în interiorul corpurilor de cladire a venit din partea unui membru al Consiliului de Administratie al Scolii Gimnaziale nr.4, Nicoleta Mirsevina.

service-lugoj

Atat elevii, cat si cadrele didactice vor începe noul an scolar în conditii mult mai bune fata de anul trecut.

Compania Autoliv a acceptat propunerea de a finanta aceste lucrari în incinta unitatii de învatamant, in contextul in care scolile si gradinitele din Lugoj au nevoie de ajutor cat mai rapid:

"Ca membru al Consiliului de Administratie al Scolii am vazut greutatile cu care se confrunta micutii elevi si am decis sa nu raman indiferenta. In conditii meteo nefavorabile, pe timp de iarna, atat elevii din clasele primare - aproximativ 250 de micuti, cat si cadrele didactice, erau nevoiti sa mearga la grupul sanitar din spatele curtii. Reabilitarea unitatilor de invatamant din municipiu trebuie sa ramana o prioritate pentru factorii de decizie. Majoritatea investitiilor se bazeaza insa pe fonduri europene, iar implementarea dureaza o perioada mai lunga de timp.

Am considerat ca unele lucruri nu mai suporta amanare, astfel ca am apelat la bunavointa unei mari companii, care în ultimii ani s-a implicat în multe proiecte ce au adus plus valoare calitatii actului de învatamant. Autoliv a amenajat grupuri sanitare în interiorul ambelor corpuri de cladire de la scoala mica, respectiv 4 grupuri fete si baieti, separate, precum si o toaleta pentru persoane cu dizabilitati.

Totodata, au fost renovate o sala de clasa si cancelaria. Lucrarile de amenajare au început de la zero - instalatii de apa si canalizare, instalatii electrice, obiecte sanitare si tot ceea ce era necesar”, ne-a declarat Nicoleta Mirsevina, care, alaturi de doamna directoare a Scolii Gen. Nr 4 - Mariana Monica Ianculescu, multumeste Autoliv pentru implicare si suport!