INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

Pachet cu Multiple Beneficii la Betano - Programul prin care ai extra beneficii!

04 Noiembrie 2022
Lugoj Info.ro -Pachet cu Multiple Beneficii la Betano - Programul prin care ai extra beneficii!

Dezvoltarea tehnologiei se face resimțită pe mai toate planurile, inclusiv când este vorba de industria jocurilor de noroc.

Acestea au evoluat extrem de mult, iar cel mai bine se poate observa dacă analizăm operatorii din mediul online. Internetul este suportul de bază pe care agențiile de pariuri și cazinourile îl folosesc pentru a se extinde. Libertatea de alegere este mult mai mare, tocmai de aceea jucătorii tind să se îndrepte tot mai mult către platformele virtuale licențiate.

Pe lângă portofoliul divers și tot mai cuprinzător, la Betano poți să ai parte și de beneficii generoase. Ele au ca scop să contribuie la diminuarea riscurilor pe care le ai. Unele sunt special pentru zona de cazino, în timp ce altele sunt valabile exclusiv pentru pariuri.

Avantajele date de Betano sunt disponibile doar pentru membrii care și-au creat și verificat contul. Inițial, vei putea să te bucuri de plusurile din pachetul de bun venit. Ulterior, poți să alegi din câteva zeci de oportunități care să îți scadă din riscuri. Ele se concentrează fie pe acordarea unei sume de bani, pe modificarea mizelor sau pe cashback în diverse situații.

Însă, există și câteva mai aparte, care îți pot aduce câștiguri înainte ca meciul să se încheie. Ele sunt valabile pentru bet-urile pe mai multe sporturi, iar în următoarele rânduri vei afla mai multe detalii despre acestea.

Oportunitățile de care să profiți pentru a-ți diminua riscurile

Zona de betting este destul de complexă în ziua de astăzi, fiind populată cu numeroase opțiuni atât când este vorba de sporturi, cât și de competiții. La Betano ai o gamă variată de posibilități, iar agenția a inclus printre ofertele sale câteva care se adresează în mod special doar unor secțiuni.

Ele fac parte din programul de fidelizare și se pot folosi pentru a avea câteva avantaje atunci când plasezi un bilet. În funcție de direcția în care vrei să te îndrepți, poți opta pentru unele ceva mai generale, care se aplică pe fotbal, ori poți să apelezi la cele care te vor ajuta să câștigi înainte de final.

Acestea din urmă sunt mai aparte și sunt ajustate în funcție de sportul pentru care sunt valabile. Iată câteva exemple:

 

  • Avans 2 goluri - fotbal
  • 2 seturi avans - volei
  • Avans 20 de puncte - baschet
  • 6 goluri avans - handbal
  • 2 goluri avans - hockey

 

Dacă alegi să activezi acest beneficiu, înseamnă că va fi luat în considerare momentul când pe parcursul unui meci, este realizată diferența menționată. Indiferent care este rezultatul final, vei fi câștigător.

Spre exemplu, dacă pariezi că echipa favorită de fotbal va avea la un moment dat, în timpul unui eveniment, 2 goluri avans, vei avea biletul câștigător când se întâmplă asta, chiar dacă în final, ea va pierde sau va avea alt scor.

Regula se aplică pentru toate sporturile care beneficiază de o ofertă în acest stil. Este foarte important să ții cont că pentru un pachet ca cel de 2 goluri avans, sunt luate în considerare doar anumite evenimenete, din cadrul anumitor campetiții.

Citește lista completă pe site-ul Betano și vezi care dintre ofertele listate ți se potrivește mai bine. Joacă responsabil și distrează-te în timp ce șansele de câștig sunt de partea ta!