GYM PELE

6 ingrediente de care trebuie să fii un jucător câștigător

17 Noiembrie 2022
Lugoj Info.ro -6 ingrediente de care trebuie să fii un jucător câștigător

Fiecare jucător vrea să fie un jucător câștigător.

service-lugoj

Cu toate acestea, majoritatea refuză să facă ceea ce trebuie să facă pentru a câștiga. După ce finalizați acest articol, veți înțelege ce este necesar pentru a deveni un jucător câștigător. 

Este foarte asemănător unei rețete în care tot ce trebuie să faci este să folosești ingredientele potrivite. Dar trebuie să vă avertizez că această rețetă va necesita mult timp și efort. Cu siguranță nu veți finaliza această rețetă în câteva ore și veți începe să câștigați sute și mii de dolari într-o clipită.

Dar dacă sunteți dispus să urmați rețeta, vă puteți construi încet bancroll-ul pentru a deveni un jucător bun la cazino live profitabil pe termen lung.

1 - Fii dispus să înveți

Nu pot număra numărul de jucători pe care i-am întâlnit, care sunt convinși că știu tot ce trebuie să știe despre jocurile de noroc. Cu toate acestea, ei continuă să piardă iar și iar.

Încercam să îi ajut pe acești oameni, dar am constatat rapid că pur și simplu nu erau dispuși să învețe. Faptul este că există multe modalități de a câștiga ca jucător, dar nu veți câștiga niciodată până când nu veți lua în mod activ decizia de a învăța cele mai bune strategii și de a le pune în practică.

Cu alte cuvinte, dacă nu sunteți dispus să învățați, nu veți fi niciodată un jucător câștigător.

Puteți învăța cum să fiți un jucător câștigător în mai multe moduri. Ceea ce fac cei mai mulți jucători este să învețe din greșelile lor. Acest lucru funcționează pe termen lung dacă continuați să faceți ajustări și să învățați pe măsură ce mergeți, dar durează mult și costă mulți bani.

O altă modalitate de a învăța cum să fii un jucător câștigător este să înveți de la alte persoane care și-au dat deja seama cum să câștige. Aceasta este ceea ce consider că este modul inteligent de a învăța. Sau puteți utiliza ambele metode în același timp pentru a vă accelera învățarea. Cheia este să fii dispus să înveți în orice mod poți.

 

2 - Utilizați valori inteligente pentru a compara oportunitățile de jocuri de noroc

Valorile sunt utilizate în statistici și matematică și sunt utile atunci când încercați să comparați mai multe opțiuni. Jocurile de noroc sunt matematice și există câteva valori privind jocurile de noroc pe care trebuie să le folosiți dacă doriți să deveniți un jucător câștigător.

Cele trei valori principale despre jocurile de noroc pe care trebuie să le înveți și să le folosești sunt cele mai avantajoase, revenirea la jucător și cotele. Voi explica rapid ce este fiecare dintre aceste trei lucruri, dar trebuie să învățați cât de mult puteți despre fiecare dintre ele.

House Edge

Edge edge este un procent pe care activitatea de jocuri de noroc îl are în favoarea casei. Este cel mai bun mod de a compara două sau mai multe opțiuni de jocuri de noroc. O activitate cu un avantaj de casă de 1% este mai bună decât o activitate de jocuri de noroc cu un avantaj de casă de 4%. Jucătorii câștigători știu cum să găsească oportunități cu un nivel scăzut al casei și cum să influențeze marginea casei în favoarea lor.

Reveniți la procentajul jucătorului

Revenirea la procentajul jucătorului este cealaltă parte a marginii casei. Când adăugați marginea casei și procentul de returnare împreună, acesta este întotdeauna egal cu 100%. Aceasta înseamnă că jocurile cu cele mai mari procente de rentabilitate au cel mai mic avantaj al casei. Acesta este, de asemenea, o modalitate bună de a compara activitățile de jocuri de noroc.

Cote

Cotele sunt folosite în multe moduri diferite atunci când joci. Într-un joc de cărți, șansele să se întâmple ceva se bazează pe un pachet de cărți. De exemplu, aveți o șansă de 4 din 52, sau 1 din 13, de a extrage și as dintr-un pachet de cărți amestecat. Cotele sunt importante de înțeles, deoarece vă ajută să determinați cea mai bună strategie pentru activitățile de jocuri de noroc și influențează avantajul casei și reveniți la procentajul de jucători.

3 - Folosește strategia când joci

Jucătorii câștigători știu cât de importantă este strategia atunci când pariază și știu întotdeauna care este cea mai bună strategie pentru fiecare activitate de jocuri de noroc. Știu, de asemenea, că, dacă o activitate de jocuri de noroc nu are o strategie pe care să o poată folosi, nu ar trebui să participe.

Strategia este ușoară pentru unele jocuri, cum ar fi baccarat pe bani reali, și complicată pentru unele jocuri, cum ar fi pokerul și blackjack-ul. Ca regulă generală, cu cât este mai greu să folosești strategia, cu atât este mai bună șansa de a câștiga.

Cea mai grea strategie în jocurile de noroc este probabil pentru jocurile de poker precum Texas Hold’em și Omaha. Dar aceste jocuri sunt și cele care îți oferă șanse realiste de a câștiga atunci când folosești cele mai bune strategii.

Strategia de blackjack nu este la fel de grea ca strategia de poker și poți câștiga și când joci blackjack. Dar va trebui să învățați cum să utilizați strategia de numărare a cardurilor.

 

4 - Nu pierde niciodată controlul emoțiilor tale când joci

Jucătorii câștigători sunt capabili să-și controleze emoțiile atunci când pariază. De fapt, cei mai buni jucători nu par să aibă deloc emoții.

Vă voi oferi un secret interior pentru a vă gestiona emoțiile ca jucător. Cu cât știți și înțelegeți cum funcționează fiecare activitate de jocuri de noroc, cu atât mai puține emoții contează. Dacă știți exact cum funcționează matematica cu fiecare activitate de jocuri de noroc, înțelegeți cum totul funcționează în cele din urmă pe baza matematicii din spatele activității.

De exemplu, dacă știi că vei câștiga o mână de poker 80% din timp, s-ar putea să nu-ți placă atunci când pierzi, dar știi că vei pierde 2 din 10 ori când te confrunți cu situatie. Știi, de asemenea, că, pentru că ai pierdut de data aceasta, ai scos una din cele două pierderi și că, pe termen lung, matematica se va egaliza.

Cunoașteți toate numerele și vă ajută să priviți fiecare situație fără emoții. Emoția și jocurile de noroc vă pot costa foarte mulți bani.

 

5 - Bankroll adecvat

Fiecare jucător câștigător folosește un bankroll. Majoritatea jucătorilor care pierd jucătorii nu folosesc un bankroll. Acest lucru este suficient pentru a vă spune de ce este atât de important să folosiți unul. De fapt, nu poți fi un jucător câștigător pe termen lung fără să folosești un fel de gestionare a bankroll-urilor.

Jocurile de noroc nu sunt o cale dreaptă. Ce vreau să spun este că, chiar dacă câștigi mai mult decât pierzi în ansamblu, nu vei câștiga de fiecare dată când joci. Deci, trebuie să aveți un bankroll care vă permite să ieșiți din coborâșuri pentru a reveni la creșteri.

Bankroll-ul dvs. este, de asemenea, un instrument pe care îl utilizați pentru a câștiga bani. Cu cât aveți mai mulți bani în bancă, cu atât vă puteți permite să riscați mai mult atunci când aveți un avantaj.

Luați în considerare ceea ce faceți atunci când aveți șanse de 60% să câștigați un pariu. Vrei să pariezi cât de mult poți pentru că ai un avantaj, dar nu îți poți permite să riști prea mulți bani pentru că vei pierde în continuare 40% din timp.

Dacă aveți 1.000.000 USD, ați putea paria 50.000 USD în această situație. Dar dacă aveți doar 5.000 de dolari, nu vă puteți permite să pariați mai mult de 500 de dolari și chiar și asta este prea mare din punct de vedere matematic.

 

Concluzie

Oricine poate învăța cum să devină un jucător câștigător. Dar majoritatea oamenilor nu o fac niciodată. Ai o ocazie minunată de a fi un jucător câștigător, deoarece acum știi toate ingredientele de care ai nevoie. Tot ce trebuie să faceți este să începeți să lucrați la el.

Odată ce știi ce vrei să realizezi atunci când joci, poți urma un plan pas cu pas pentru a-ți atinge obiectivul. Acest lucru nu înseamnă că va fi ușor, dar singurul lucru care îți stă în cale este munca.

Vestea bună este că, odată ce faci ceea ce trebuie făcut, poți paria și ști că vei câștiga.