GYM PELE

Marginea casei vs Riscul din Cazinouri

17 Noiembrie 2022

Poți să te uiți la marginea casei atunci când îți dai seama de șansele tale de a bate jocurile de cazino cum ar fi cu frank casino.

service-lugoj

Pur și simplu, o margine inferioară a casei înseamnă că aveți șanse mai mari pe termen lung de a câștiga.

Cu toate acestea, avantajul casei nu este întotdeauna un indicator perfect al probabilității de a câștiga. Uneori, trebuie să vă referiți la „elementul de risc” pentru a vă da seama de șansele dvs. de a câștiga.

Spre deosebire de marginea casei, totuși, elementul de risc nu este un concept bine cunoscut. Următorul ghid explică mai multe despre acest termen și când este util.

 

Ce este elementul de risc?

Elementul de risc măsoară șansele dvs. de a câștiga atunci când sunt implicate mai multe runde de pariere. Oferă un avantaj de casă modificat pe baza acestor pariuri multiple.

La urma urmei, unele jocuri de masă prezintă două sau mai multe runde de pariere. Aveți posibilitatea de a alege dacă să pariați sau să renunțați la fiecare dintre aceste runde.

Un avantaj obișnuit al casei nu poate cuantifica șansele exacte de câștig / pierdere pentru toată lumea. Prea multe variabile sunt necunoscute.

Între timp, elementul de risc ia în considerare atât numărul mediu de pariuri plasate, cât și șansele generale de câștig. Prin urmare, veți avea o idee mai bună cu privire la probabilitatea de a învinge jocurile cu mai multe runde de pariere.

Michael „The Wizard of Odds” Shackelford a inventat termenul element de risc. A elaborat calcule pentru a arăta marginile casei care iau în considerare ante și pariuri ulterioare pentru anumite jocuri.

Mai târziu, voi acoperi exemple și jocuri specifice în care intră în joc elementul de risc. Punctul principal, totuși, este că acest concept se ocupă atât de pariul de deschidere, cât și de orice pariu viitor în cadrul aceleiași runde.

 

În ce este diferit elementul de risc față de marginea casei?

Un avantaj al casei este relevant în majoritatea cazurilor. Cu toate acestea, se aplică cu adevărat doar atunci când cantitatea de pariuri este aceeași de fiecare dată.

De exemplu, dacă jucați un joc cu sloturi cu bani reali, plasați un pariu înainte de a roti rolele. Nu veți plasa pariuri ulterioare în cadrul aceleiași runde.

Prin urmare, marginea casei vă poate măsura cu precizie șansele de a bate acest joc. Dacă slotul are un avantaj de casă de 4%, atunci vă puteți aștepta să câștigați înapoi 96% din bani pe termen lung.

Elementul de risc devine util atunci când un joc de cazinou permite mai mult de un pariu într-o rundă. Acesta ia în considerare pariurile viitoare pe care le-ați putea face pe măsură ce runda continuă.

 

Marginea sau elementul sau riscul casei sunt mai relevante?

Relevanța avantajului casei sau a elementului de risc depinde de jocul la îndemână. Din nou, avantajul casei este un mod perfect de a măsura orice joc cu runde cu un singur pariu.

Baccarat, Pai Gow Poker, ruletă, sloturi și video poker se încadrează în această categorie. Te văd plasând un pariu singuratic la începutul unei runde.

În schimb, marginea casei nu este eficientă pentru a măsura șansele de a câștiga în astfel de jocuri. Se oprește doar la pariul de deschidere și nu are în vedere pariurile viitoare.

 

Trebuie să învățați o strategie adecvată pentru a reduce elementul de risc

Elementul de risc ia în considerare numărul de pariuri pe care le-ați făcut în circumstanțe ideale. În Wild Hold’em Fold’em, veți paria exact 2,13 unități pe rundă în cadrul unei strategii perfecte.

Prin urmare, trebuie să cunoașteți strategia optimă pentru un anumit joc pentru a atinge cel mai mic element de risc. Acesta din urmă este diferit de marginea casei în acest sens.

Jocurile cu două sau mai multe runde de pariuri necesită să știți exact când să pariați, să verificați (dacă este cazul) sau să renunțați. Presupunând că nu știți momentele potrivite pentru a lua fiecare dintre aceste decizii, atunci veți face față unui risc mai mare. Dacă mergeți mai departe, nu veți avea o oportunitate la fel de bună de a câștiga bani.

 

Jocuri în care elementul de risc intră în joc

Elementul de risc se aplică pentru o varietate de jocuri de masă în care sunt implicate mai multe pariuri. Iată câteva dintre cele mai populare jocuri de masă în care acest concept este important.

 

Stud Stud

Caribbean Stud vă permite să plasați un pariu lateral ante și opțional pentru a începe fiecare mână. Pariul secundar nu se aplică acestei discuții.

După prima rundă de pariere, primiți cinci cărți cu fața în jos. Dealerul primește patru cărți cu fața în jos și una în sus.

Puteți ori să pliați sau să plasați o mărire care este egală cu 2x ante. Tu și dealerul răstoarnă și compară cărțile pentru a vedea cine are cea mai bună mână.

Marginea Caraibelor Stud House este listată la un inestetic 5,22%. Cu toate acestea, elementul de risc este de 2,56% atunci când se iau în considerare ante și majorarea.

 

Mergi mai departe

O rundă Let It Ride începe cu stabilirea a trei pariuri de aceeași valoare. Veți primi trei cărți după aceea și veți avea opțiunea de a retrage un pariu înapoi sau „lăsați-l să plece”.

Dealerul va distribui apoi prima carte comunitară. Veți avea din nou ocazia să trageți un pariu înapoi sau să îl lăsați pe masă.

Dealerul va distribui a doua și ultima carte comunitară. Mâna dvs. va fi evaluată pentru eventualele plăți potențiale.

Marginea casei Let It Ride este listată la 3,51%. Cu toate acestea, această cifră se îmbunătățește ușor la 2,85% atunci când se ia în considerare elementul de risc.

 

Stud Mississippi

Acest joc vă face să primiți două cărți cu fața în jos după ce ați plasat o ante. Dealerul stabilește, de asemenea, trei cărți comunitare cu fața în jos. Veți avea apoi trei oportunități de a plasa pariuri suplimentare pe măsură ce fiecare carte comunitară este predată.

 

Concluzie

Nu toate rezultatele cazinoului se bazează pe pariuri unice. Unele prezintă mai multe runde, fiecare dintre ele necesitând o decizie cu privire la pariuri sau pliere.

În aceste situații, ar trebui să depindeți de elementul de risc, mai degrabă decât de marginea casei listate. Elementul de risc ia în considerare numărul mediu de pariuri plasate în cadrul unei strategii optime.

Când vă uitați la elementul de risc, veți observa că unele jocuri de masă nu plătesc la fel de prost pe cât arată prima dată. În schimb, acestea sunt mai rezonabile atunci când se iau în considerare pariurile ulterioare care vor fi plasate.