INCHIRIERE HALE LUGOJ

Ziua Nationala va fi sarbatorita, la Lugoj, incepand cu ora 9.30. Circulatia va fi blocata in zona Primarie – Piata J.C. Dragan

30 Noiembrie 2022
Lugoj Info.ro-Ziua Nationala va fi sarbatorita la Lugoj incepand cu ora 9.30

Joi, 1 Decembrie, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, Primaria Municipiului Lugoj si Garnizoana Lugoj vor organiza o serie de manifestari.

Evenimentele dedicate zilei nationale a Romaniei sunt programate sa inceapa la ora 9.30, la Monumentul Unirii din Piata J. C. Dragan. Manifestarile vor debuta cu un ceremonial militar si religios, iar in continuare, reprezentantul Muzeului de Istorie si Etnografie al Municipiului Lugoj, arheolog  Razvan Pinca, va sustine o alocutiune dedicata Zilei Nationale. Vor avea loc apoi depuneri de coroane din partea unor institutii, asociatii  si partide politice. Va urma defilarea detasamentului de onoare si manifestarile se vor incheia cu o scurta reprezentatie sustinuta de Ansamblul de Copii si Tineret „Lugojana”. “Pe aceasta cale, invitam lugojenii sa participe in numar cat mai mare la aceste manifestari, care marcheaza cea mai importanta sarbatoare a romanilor, Ziua Nationala.”, a anuntat Primaria Lugoj intr-un comunicat de presa.