INCHIRIERE HALE LUGOJ

Perchezitii la Dragoiesti. Sute de pachete de tigari netimbrate si petarde au fost descoperite la un localnic

29 Decembrie 2022
Lugoj Info.ro - Sute de pachete de tigari netimbrate si petarde au fost descoperite la un localnic foto: Lugoj Info (ARHIVA)

Politistii Sectiei 7 Rurale Lugoj au pus in aplicare un mandat de perchezitie domiciliara, la un imobil din localitatea Dragoiesti.

Un barbat, in varsta de 46 de ani, a fost retinut. „Perchezitia a fost desfasurata in cadrul unui dosar penal aflat in lucru la Sectia 7 Rurala Lugoj cu privire la  savarsirea infractiunii de efectuarea de operatiuni cu articole pirotehnice fara drept, conform Legii 126/1995. In urma activitatilor desfasurate, au fost identificate si indisponibilizate, in vederea continuarii cercetarilor, 29 de cartuse de tigari netimbrate si aproximativ 13 kilograme de articole pirotehnice detinute, in vederea comercializarii, fara indeplinirea conditiilor legale, respectiv:

- 840 de petarde din categoria P1;

- 10 cutii cu minipocnitori;

- 58 de petarde negre fara elemente de identificare;

- 40 de petarde cu fitil P300.

In urma administrarii probatoriului in cauza, un barbat, in varsta de 46 de ani, a fost retinut pentru 24 de ore, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis.”, a anuntat IPJ Timis.

Politistii continua cercetarile in cadrul dosarului penal, pentru stabilirea tuturor aspectelor.