miercuri, 24 iulie 2024
20.9 C
Lugoj
spot_img

Acuzati de tentativa de omor. Indivizii din Maguri care aproape au omorat in bataie un agent de paza din Lugoj, au fost trimisi in judecata

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis au anuntat ca au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecata, în stare de arest preventiv, a doua persoane.

Unul dintre indivizi a fost trimis in judecata sub aspectul savarsirii infractiunilor de coautorat la tentativa de omor calificat, prevazuta de art.46 alin.2 C.pen. raportat la art.32 alin.1 C.pen. raportat la art. 188 alin.1, art.189 alin.1 lit.e C.pen. si de tulburare a linistii si ordinii publice, prevazuta de art.371 C.pen., totul cu aplicarea art.38 alin.1 C.pen. si art.41 alin.1 C.pen., in timp ce al doilea a fost trimis in judecata sub aspectul savarsirii infractiunilor de coautorat la tentativa de omor, prevazuta de art.46 alin.2 C.pen. raportat la art.32 alin.1 C.pen. raportat la art.188 alin.1 C.pen. si de tulburare a linistii si ordinii publice, prevazuta de art.371 C.pen., totul cu aplicarea art.38 alin.1 C.pen..” În fapt, s-a retinut ca dupa ce anterior, în data de 25.09.2017, inculpatul V.M.-J.  a mai comis o fapta de tentativa de omor, în data de 23.06.2023, dupa orele 21:30, în satul Maguri din judetul Timis, împreuna cu inculpatul V.I., cu ocazia unui conflict, cei doi inculpati ar fi lovit persoana vatamata cu o bata, cu intentia de a o ucide, provocandu-i leziuni, fracturi multiple ale craniului si ale oaselor fetei, care necesita 45 de zile de îngrijiri medicale si care i-au pus în primejdie viata, iar prin actiunile violente, vazute si de alti locuitori ai satului, cei doi inculpati ar fi tulburat ordinea si linistea publica. Dosarul a fost trimis spre competenta solutionare Tribunalului Timis.”, au anuntat magistratii timisoreni.

CLICK PENTRU IMAGINI CU SCANDALUL

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII