GYM PELE

Il deschide probabil de ziua onomastica. Centrul National de Informare Turistica este nefunctional din cauza lipsei de personal

08 Martie 2016
lugojinfo.ro-Centrul National de Informare Turistica este nefunctional din cauza lipsei de personal foto: lugojinfo.ro

“Iglul lui Boldea” sau “Cotetul cu turnulet”, cum i-au spus lugojenii pe retelele de socializare centrului turistic, este in continuare inchis desi de la finalizarea lui au trecut mai bine de doua luni.

Administratia lugojeana continua in acest mod sa isi bata joc de fondurile europene si, in ciuda faptului ca a cheltuit exact 626.165,98 de lei pe acest proiect, rezultatele sunt nule. Dupa ce a ridicat constructia, administratia locala si-a dat seama ca de fapt nu are personal pentru aceasta locatie, astfel ca centrul a fost zavorat iar proiectul aproape abandonat. Nu este prima oara cand fondurile europene, si-asa obtinute greoi de administratia lugojeana, nu aduc niciun beneficiu cetatenilor. In urma cu cativa ani, o scena a fost cumparata in cadrul unui proiect transfrontalier iar constructia metalica a fost depusa la fosta scoala de mecanici agricoli de pe strada Buziasului, de unde a fost furata bucata cu bucata. Pentru ca situatia era atat de jenanta incat primaria putea fi nevoita sa dea banii inapoi, autoritatile inchiriaza an de an o scena aproape asemanatoare, incercand sa faca uitat episodul cu furtul. Angajatii din primarie se tem sa spuna cand va fi deschis centrul de informare turistica, dar tinand cont ca in campania electorala se anunta ceremonii pompoase si taieri de panglici, nu este exclus ca acesta sa fie deschis de ziua onomastica a primarului.