Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Buciu le provoaca insomnii indivizilor care ani de zile s-au infruptat din banul public. ”Toate contractele pentru constructiile neterminate si prost facute vor fi anulate si voi cere si despagubiri”

22 Martie 2016
lugojinfo.ro -Buciu le provoaca insomnii indivizilor care ani de zile s-au infruptat din banul public foto: lugojinfo.ro

Lansarea candidaturii lui Claudiu Buciu la Primaria Lugoj a inceput cum nu se poate mai prost pentru Francisc Boldea si acolitii sai.

Buciu l-a acuzat, fara niciun menajament, pe actualul primar ca este principalul vinovat pentru dezastrul din oras. De astazi, candidatul independent, Claudiu Buciu, este convins ca Boldea nu se va inscrie in batalia electorala tocmai din cauza faptului ca si-a batut joc de banii lugojenilor, pe care i-a directionat spre firmele apropiate de PSD. Independentul sustine ca va lua masuri de transparenta imediat ce va prelua mandatul de primar. ”Voi face o platforma pe siteul Primariei, in care orice lugojean va putea sa vada zi si noapte unde si cum se cheltuieste fiecare ban public, in ce stadiu sunt lucrarile publice, catre cine merg banii. Toate licitatiile vor fi facute publice in presa locala, toate licitatiile! Voi promova toleranta zero fata de coruptia din politica si administratia locala. Voi rezilia toate contractele atribuite de Boldea clientelei politice, care privesc lucrari neterminate sau prost facute .Voi cere despagubiri de la acele societati si de la cei care le-au receptionat. Voi lupta pentru siguranta in scoli. Este imposibil sa accepti, ca primar, ca an de an au loc batai in scoli, in scoli care sunt pazite de firma unui PSD-ist, si sa nu iei pozitie!”, a declarat Buciu intr-o conferinta de presa. Claudiu Buciu a facut publica si o intelegere scrisa intre fostul presedinte PSD Lugoj, Danut Milos si actualul primar Francisc Boldea in care cei doi faceau un troc pe banii lugojenilor. Documentul va atrage cu siguranta atentia organelor de urmarire penala, mai ales ca firma fostului presedinte a castigat in mod ciudat un proces cu Primaria Lugoj chiar in urma cu cateva zile.